2777
2789
عنوان

خانما کادو چی بخرم

218 بازدید | 20 پست

سلام خانوما یه کادوی خوب و شکیل برای خونه نویی خواهرشوهرم پدرم میخواد بخره دعوت شده اونجا چی بخریم که خاص و شیک باشه قیمت تا ۴  ۵ تومن خودم پیشنهاد کریستال خارجی دارم یه میوه خوریش ۷ تومن به بالاعه میخوام به چشم بیاد جبران کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقدی بدی پول بزاره رو پولش یا یه شمش 24عیار نیم گرمی مارک پارسیس بخر 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بیشتر ببینید

شمش طلا

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید ||

بیشتر ببینید
یه تابلو بگیرین برا رو دیوار یادگاری میمونه.

اکثراخوششون نمیاد چون دکور خونه سلیقه خودشون باید باشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اینم هست ،دیگه غیر پول نقد هر چیزی باشه ممکنه طرف خوشش نیاد ریسکه به هر حال.

ظرف بالاخره براتنوع هم شده خوبه خانما دوس دارن ظرف جدید وقشنگ اکثرا میپسندن ولی دکور خونه فرق داره

پول نقد هم برا خواهروبرادراوکیه ولی براپدرعروسشون جالب نیس اصلا ازنظرمن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار