2777
2789
عنوان

زنه مطلقه اومده خودشو چسبونده به

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 60 پست
اره

پسره بلاکش کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم خلاصه شو گفتم عزیزم نامزد دوستمو مخشو یه زن مطلقه زده بهش گفته ک هیچی نمیخام یه هفته س تازه باه ...

مشکوک هم باشه بلاخره تقصیر پسره بوده اشتباه کرده وقتی با دوست شما تو رابطه بوده رفته با یک زن دیگه حالا هم باید کند کاریشو جمع کن و زنه رو گردن بگیره دوست شمام باید یارو رو دکش کنه

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

دوستت چجوری هنوز با این نامرده؟

نیست 

گفته یه ماه فرصت بده دوستمم خواسته پکش کنه گفته من یه ماه فرصت میدم برو نه پیام نه زنگ تکلیف مشخص کن بیا

ولی بابای دوستم گفته باید بری خارج دارن کاراشو میکنن بره

عشقم خلاصه شو گفتم عزیزم نامزد دوستمو مخشو یه زن مطلقه زده بهش گفته ک هیچی نمیخام یه هفته س تازه باه ...

خوب الان که نامزد دوستت داره یه گ وه ی میخوره چطور دوست بی غیرتی داری که هنوز دنبال مشکوک بودن طرفه . بنظرم دوست بی رگ تو بذار کنار 

اره دوستم داره میره خارج پسره رو فعلا دست ب سرش کرد

خب بهتر دیگه پسره رو میخواد چیکار 

بذار بره دنبال همون زنه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بیشتر ببینید
خوب الان که نامزد دوستت داره یه گ وه ی میخوره چطور دوست بی غیرتی داری که هنوز دنبال مشکوک بودن طرفه ...

نیست بابا داره میره خارج ولی خب پنج شیش ماه باهم بودن دلش میسوزه واقعا

عزیزم نامزد دوستمو مخشو یه زن مطلقه زده بهش گفته ک هیچی نمیخام یه هفته س تازه باهم اشنا شدن گفته زود ...

نامزد دوستت خیلی بی تعهد هست که به خودش اجازه ی آشنایی با کس دیگه ای رو داده

الآنم دوستت تو آب نمک خیس میده

کلا بگو قید این نر بزنه

که ازش مرد زندگی در نمیاد