2777
2789
عنوان

من از پنجشنبه با شوهرم قهرم

217 بازدید | 18 پست

هرررگز نشده وقتی مقصره بیاد عذر خواهی کنه

بگه ببخشید

تو این هفته گذشته چندین بار باعث دلخوریم شد

خودش میدونه مقصره اما حای عذر خواهی میاد میچسبه بهم و مسخره بازی درمیاره و توقع داره من اشتی کنم منم خییییلی ناراحتم میگم اگر دوستم داشت و براش ارزشمند بودم یبار ازم عذرخواهی میکرد

حق داری ناراحت باشی. وقتی کسی اشتباه می‌کنه، عذرخواهی واقعا مهمه تا دل شکسته‌ها التیام پیدا کنه. اگر اون واقعا دوستت داره، بهتره یه بار بزرگ باشه و ازت معذرت بخواد. شاید بهتر باشه بهش فرصت بدی وقتی آرام‌تر شد، صحبت کنین.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین که میاد آشتی خودش عذرخواهی عزیزم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

بعضی از مردا فکر میکنن معذرت خواهی کردن کوچیکشون می‌کنه و .. 

با رفتار می‌خوان از دل در بیارن 

وقتی میاد میچسپه بهت  و ادا بازی در میاره و ..

بنداز گردنش دیگه 

بگو باشه بابا با تمام اعضای بدنت معذرت خواهی کردی قبول میکنم

ولی تکرار نشه و ..

سری بعد زود اشتی نمیکنما

کاربر آقا هستم  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بیشتر ببینید

خب یسری مردا باهمون دلقک بازی حتی گفتن اینکه شام چیه میخوان اشتی کنن

اگ یادنداره بهش بگو اول ازمن عذربخواه گل بخر دستمو بیوس پامو ببوس

باهرکدوم راحتی همونو بگو 

خب 

چندین بار موظفش کردی اینکارارو کنه بعدا تبدیل به اخلاقش میشه

بعدها خودش اتومات اینکارارو میکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خیلی پررو و مغروره

اگه مغروربود طرفت نمی اومد

باور کن

همین که خودش میاد سمتت خیلی عالی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
خب یسری مردا باهمون دلقک بازی حتی گفتن اینکه شام چیه میخوان اشتی کنناگ یادنداره بهش بگو اول ازمن عذر ...

بگم دستمو ببوس؟؟؟؟؟؟ این خیلی مغروره اصلاااااا تا حالا کلمه ببخشید و ازش نشنیدم