2777
2789
عنوان

با شوهرم پنج روزه قهریم به نظرتون برم جلو اشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 47 پست
خیر اصلا به هیچ عنوانسلام میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین🙃خیلی محتاجم اگه فرستادین لایکم کن متقابل ...

میشه دهنتو ببندی صلواتتو‌بفرستی  راهنمایی الکی نکنی

دلتنگ بغل پدرم  🫂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چطور بت این نتیجه رسیدی؟؟ من با شوهرم اصلا قهر نمیکنم قهرم بکنیم اون نمیزاره اصلا به یه ساعت بکشه ...

😂بعضی چیز ها خصلت زنه عین ناز کردن

فکر کردید این هایی که منت کشی میکنن کار خوبی میکنن؟اصلا و ابدا فقط طرف مقابل رو وقیح تر میکنن تا بار دیگه بگه خب دفعه قبل اومد این بار هم میاد!و قهر بیشتر ادامه پیدا میکنه

اما زمانی که خود اقا میاد دفعه بعد قهر رو طولانی نمیکنه میگه ولش کن چه امروز چه پنج روز دیگه باید اشتی کنم مسلما تلاش میکنه برای اشتی کردن!زن منت کش رو اصلا قبول ندارم یه سری از کارها واقعا اشتباهه که خانم انجام بده مثلا توهین به خانواده حرف های زشت کار اشتباه یا مثلا حرف بردن اوردن در این صورت قطعا کار اشتباه نیاز به معذرت خواهی داره که این قهر اشتباه و این کارهای اشتباه هرگز نباید تکرار شه و سالی یک بار پنج سال یه بارم زیادیه نباید اتفاق بیفته و لاغیر اقا باید معذرت خواهی کنه

خیر اصلا به هیچ عنوانسلام میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین🙃خیلی محتاجم اگه فرستادین لایکم کن متقابل ...

هم باعث کش دار شدن کدورت بین زن وشهر میشی هم صلوات میخای 

من همیشه اولین نفر تو صلوات فرستادن تو پستایی هستم که خواستن براشون صلوات بفرستیم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹💚

برام سواله قهرید ناهار شام درست میکنید؟؟؟با هم سر سفره میشینید؟؟

من ک اره😂خب بنظرم پرو میشن میدونو خالی کنی😁

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

چطور طاقت میاری بنظرم ک شام ایده خوبیه برو تموم کن این بچه بازیا چیه

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
😂بعضی چیز ها خصلت زنه عین ناز کردنفکر کردید این هایی که منت کشی میکنن کار خوبی میکنن؟اصلا و ابدا فق ...

من اگر مقصر باشم قطعا پیش قدم میشم برای اشتی اگه مقصر اون باشه خودش برای اشتس پیش قدم میشه کلا دو طرفس 

هیچکاری نیاز نیست کنی فقط برو چایی بریز بهش بگو توام چایی میخوری بعد بگو با قند یا بی قند الکی ی شوخی ریزی کن مناسبات اشتی فراهم میشه خودش

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
برام سواله قهرید ناهار شام درست میکنید؟؟؟با هم سر سفره میشینید؟؟

ما آره 

غذا که باید بپزم گرسنه میشیم 

باهم سر سفره میخوریم دیگه با بچه ها همگی

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹💚

ما هماختلاف پیدا می‌کنیم 

ولی باهم قراربستیم که توی ناراحتی و قهر یک سری نکات رعایت کنیم 

یکیش قهر بیشتر از یک روز نرسه 

من از قهر خوشم‌نمیاد سنگین رفتار میکنم و ایشونم همینطور 

اروم که شدیم باهم صحبت میکنیم 

قهر اوضاع رو بدتر میکنه

😂بعضی چیز ها خصلت زنه عین ناز کردنفکر کردید این هایی که منت کشی میکنن کار خوبی میکنن؟اصلا و ابدا فق ...

9ساله اینحوری پیش رفته و اصلا هم شوهرم پررو نشده مقصر باشه چه نباشه حتما حتما برای اشتی پیش قدم میشه ولی بعضی وقتا وقتی مقصر باشم من برای اشتی پیش قدم میشم، دو روز زندگی میکنیم کنار هم چرا به قهر بگذره چرا زندگی رو به کام جفتمون باید تلخ کنیم

9ساله اینحوری پیش رفته و اصلا هم شوهرم پررو نشده مقصر باشه چه نباشه حتما حتما برای اشتی پیش قدم میشه ...

افرین دقیقا 

یک همکار داشتم شوهرش کاری کرد و همکارم  سر چرت ووپرت  دعوا درست کرد 

و شوهرش فرداش تصادف کرد و به رحمت خدا رفت 

این زن همیشه عذاب وجدان داشت و حس گناه