2777
2789

نمیدونم این سوتی حساب میشه یا نه ولی با دختر عمم بیرون بودیم رفتیم جلو ی در تو شیشه درش داشتیم خودمونو درست میکردیم یهو زنه از اونور درو باز کرد گف سلام، ماهم اب شدیممم😂💔

یبار دیگم باز بیرون بودیم از رو بچگی اومدیم ی در زدیم حواسمون نبود ی مرده ت کوچس درو ک زدیم فرار کردیم صداش از اون پشت اومد ک گف عهههه دیدمتون🤣😭در خونه همون مرده رو زده بودیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهی سوار ماشین یه نفر دیگه شدم بنده خدا هنگ کرده بود اصلا ندونستم چطور فرار کردم

وایی منم بخدا وسیله هم داشتم گرم بود سوار شدم فکر کردم شوهرمه گفتم وقتی بهت بند میشه سریع میایی دنبالم الان دیشب بهت دادم امروز ناز کردی یه ساعته منو کاشتی بعد که نگاه کردم یارو همچین نگاهمیکر تند پیاده شدم کیفم کامل ریخت با ترس و لرز جمت کردم دور شدم. ماشینش با ماشین مامو نمیزد

اشتباهی سوار ماشین یه نفر دیگه شدم بنده خدا هنگ کرده بود اصلا ندونستم چطور فرار کردم

من عمدتا پلاک ماشینمونو چک میکنم بعد سوار میشم😁

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

سلطان سوتیهای نامنظم خاورمیانه...😄

به شوهر خواهرم میخواستم بگم صندوق عقبت  رو باز کن وسیله هارو بزاریم گفتم بیزحمت عقبتو وا کن اونم روشو اونور کرد فکرکرد کسی نشنیده دیدیم همه غشکردن

وایی منم بخدا وسیله هم داشتم گرم بود سوار شدم فکر کردم شوهرمه گفتم وقتی بهت بند میشه سریع میایی دنبا ...

وای خدا 

بعد من با دوستم بودم پشت سر اون میرفتم 

خب آخه بگو دختر خوب شاید اون رفت تو چاه ، تو هم باید بری پشتش

بعد نشستیم در رو هم بستیم بازم من نفهمیدم 

دوستم هولم میداد میگفت پیاده شو پیاده شو 

منم گفتم شاید یه حیوونی چیزی تو ماشینه اینطور میکنه 

بعد اومدم بیرون از ماشین تازه فهمیدم داستان چیه