سه روزه پریودم عقب افتاده یعنی تاریخ برنامه ام زده بود ۳ روز پیش باید پریود میشدم نشدم چیکنم؟
میدونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه میدونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!
به این حرفا توجه نکن ورزشکارای حرفهای هم اغلب دچار مشکل میشن باشگاها که اکثرا غیراصولی کار میکنن.ال ...
درسته
شاید چون من به ورزش عادت نداشتم یهو شروع کردم بخاطر اون بوده
میدونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه میدونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نیازی نیست بیمارستان و... بری که !!همین برنامه اسنپ برو بخش مشاوره پزشکیکد .تخفیف هم میزنی مفت در می ...
ممنون از راهنماییتون ♥️