2777
2789
عنوان

میشه به عنوان ی خواهر بزرگتر راهنمایم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 17 پست
به این حرفا توجه نکن ورزشکارای حرفه‌ای هم اغلب دچار مشکل میشن باشگاها که اکثرا غیراصولی کار میکنن.ال ...

درسته 

شاید چون من به ورزش عادت نداشتم یهو شروع کردم بخاطر اون بوده 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
بیشتر ببینید
حرف شما کاملا درسته ولی به شدت فوبیای دکتر دارم میبینم بوی بیمارستان بهم میخوره حالم بده میشه

نیازی نیست بیمارستان و... بری که !!

همین برنامه اسنپ برو بخش مشاوره پزشکی

کد .تخفیف هم میزنی مفت در میاد برات

بده یه دکتر متخصص زنان برات سونو اینا بنویسه

برو یه مرکز تصویر برداری

اکثریت هم برای بارداری و چکاب اومدن

راحت سونو میدی میای

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی نیست بیمارستان و... بری که !!همین برنامه اسنپ برو بخش مشاوره پزشکیکد .تخفیف هم میزنی مفت در می ...

ممنون از راهنماییتون ♥️

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
بیشتر ببینید