2777
2789

سه روزه پریودم عقب افتاده یعنی تاریخ برنامه ام زده بود ۳ روز پیش باید پریود میشدم نشدم چیکنم؟

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم تا یه هفته ده روز تاخیر طبیعیه ومشکلی نیست وای اگه بیشتر شد باید بری متخصص علت رو پیدا کنی البته اگه اقدام نیستی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

حتما مشکلی هست بخاطر همین من همیشه اینطوریم

نمیدونم من از پارسال که باشگاه رفتم روند پریودم بهم خورد 

حتی خونریزی درد پریودی هم تغییر کرد 

خونریزی کم و درد زیاد که دوتا سه تا قرص باید بخورم 

ماه قبل هم اینجوری بود تاخیر داشت 

قبلاً اصلا اینجوری نبودم 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
بیشتر ببینید
سلام عزیزم تا یه هفته ده روز تاخیر طبیعیه ومشکلی نیست وای اگه بیشتر شد باید بری متخصص علت رو پیدا کن ...

من مجردم  برای مجرد هاهم تاخیر اوکبه خیلی نگرانم

بیشتر ببینید
هیچی. صبر کن

آخه خوب من قبلاً سر وقت پریود میشدم الان اینجوری نگرانم کرده

بیشتر ببینید

مهم نیست

تغیرات اب هوا و... تاثیر دارن

پزشک هم بری کاری نمیکنه

فقططططط

یه چکاب سالیانه شما باید بدی

سونو شکمی کامل

و ازمایش خون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آخه خوب من قبلاً سر وقت پریود میشدم الان اینجوری نگرانم کرده

سه روز چیزی نیست ولی اگه باشگاه تاثیر داشته پیگیرش باش. نوع و شدت فعالیتت رو عوض کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سه روز چیزی نیست ولی اگه باشگاه تاثیر داشته پیگیرش باش. نوع و شدت فعالیتت رو عوض کن

یعنی فعالیتم شدنش زیاد بوده به بدنم آسیب زده؟

چون من شنیده بودم ورزش پریودی راحت تر میکنه

بیشتر ببینید
مهم نیستتغیرات اب هوا و... تاثیر دارنپزشک هم بری کاری نمیکنهفقطططططیه چکاب سالیانه شما باید بدیسونو ...

تاالان نرفتم و خیلیم میترسم متاسفانه

بیشتر ببینید
تاالان نرفتم و خیلیم میترسم متاسفانه

ترس نداره دختر

پاشو برو

یه سونو چیه دیگ

هر سال شما باید سونو بدی

ترس چی داری؟

از اینکه نری بترس اتفاقا

یه کیست ۱ سانتی

حتی ۳ سانتی

با دارو رفع میشه حتی با داروهای گیاهی مثل گل مغربی و ورزش میشه کنترلش کرد

سونو نری نری نری نفهمی

همون کیست یهو میشه ۹ سانت😐😐😐

دور از جون شما و هممون

پس از نرفتن بیشتر بترس

و هرررر سال یه چکاب برو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یعنی فعالیتم شدنش زیاد بوده به بدنم آسیب زده؟چون من شنیده بودم ورزش پریودی راحت تر میکنه

به این حرفا توجه نکن ورزشکارای حرفه‌ای هم اغلب دچار مشکل میشن باشگاها که اکثرا غیراصولی کار میکنن.

البته من نمیگم ورزش نکن میگم متناسب با توان بدنت و چیزی که از بچگی عادت داشتی باشه. زومبا و بدنسازی سنگین و... به بدن اکثر خانما نمیسازه و بیشتر از فوایدش عوارض داره.

الانم استراحت کن و بیخیال باش و بستنی زعفرونی بخور.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ترس نداره دخترپاشو برویه سونو چیه دیگهر سال شما باید سونو بدیترس چی داری؟از اینکه نری بترس اتفاقایه ...

حرف شما کاملا درسته 

ولی به شدت فوبیای دکتر دارم میبینم بوی بیمارستان بهم میخوره حالم بده میشه 

بیشتر ببینید