2777
2789
عنوان

رابطه توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 68 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین مرد اون رغبتی که داره خاموش میشه من میگفتم چههه فرقی داره ۱ سال زودتر یا دیرتر سر مراسمات دیگه ...

احترام و ارزش هایی که میذارن بیشتر دوران عقده خانواده پسررو پسر دنبال دخترن اون کم میشه 

امیدوارم اشتباه منو نکنی گلم

ما از شب عقد رابطه داریم همسرم هیج تغییری نکرده بیشتر وابسته شده بهم میگه زودتر بریم خونه خودمون راح ...

رابطه کامل منظورمه (دقیییقا دم عروسی خودشو نشون میده اذیتاش)داماد دیگه ذوقش کمتر میشه حتی میگه این که جدا نمیتونه بشه به ضررشه 

وگرنه جور دیگه اشکال نداره باید انجام بدید 

ببین مرد اون رغبتی که داره خاموش میشه من میگفتم چههه فرقی داره ۱ سال زودتر یا دیرتر سر مراسمات دیگه ...

کاش میشد این کامنتو پین کرد همه ببینن

منم یه مورد همینجوری دیدم تو اقوام

!

رابطه کامل منظورمه (دقیییقا دم عروسی خودشو نشون میده اذیتاش)داماد دیگه ذوقش کمتر میشه حتی میگه این ک ...

منم کامل منظورمه 

بنظرم ادم با ادم فرق داره 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

من ۹ ماهه عقدم رابطمون سطحی بود ولی حدود یکماهی رابطمون کامل شده و البته ناخواسته بود ولی شوهرم بعدش خوشحالم شد 

شهریورماه عروسیمونه و مشکلی نداریم خداروشکر 

بنظرم بستگی به روحیات هر دوتون داره

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید
کاش میشد این کامنتو پین کرد همه ببیننمنم یه مورد همینجوری دیدم تو اقوام

من دوروز بعد از عقدم دختر خالم برای همین موضوع فقط چند ساعت باهام صحبت کرد نی نی سایت پرسیدم تعداد زیادی گفتن نه تا ۶ ماه اول اوکی بودم مراسمات هربار اذیت میکردن خودمو سرزنش میکردم

بستگی به میل و شرایط هر دو تون داره بنظر من تا نرفتید زیر یک سقف تجربه نکنید بهتره

اوکی 

ببخشید عزیز، من و نامزدم که الان عقدیم در واقع شوهرم، در حد بوسه و اینا داریم لمس و اینا، بعد خب من هم خیلی دلم تنگ میشه مثلا هفته ای 2 بار پیش میاد بالا تنه کلا لمس و اینا منم که لمس ایشون این همکاری من چی بد نمیشه؟ 

تبریک بابت عقدتون، و خیلی خوبه که چنین حسی از درک و احترام بین‌تون هست. این دوره عقد، زمانیه برای شناخت بیشتر، صمیمیت عاطفی و آماده شدن برای زندگی مشترک—بدون عجله برای رابطه جنسی کامل (دخول).

رابطه خوب و گرم در دوران عقد یعنی چی؟

رابطه‌ی خوب و گرم لزوماً به معنای رابطه جنسی کامل نیست. بلکه به معنای صمیمیت عاطفی، بدنی، احساسی و گفت‌وگوهای عمیق و سالم هست.

---

پیشنهادهایی برای داشتن رابطه خوب و مناسب در دوران عقد:

1. صمیمیت تدریجی و امن

از نوازش، دست گرفتن، بغل کردن، بوسه‌های آرام شروع کنید.

این تماس‌های جسمی ساده، بدون عجله برای دخول، به افزایش اعتماد و آرامش بین‌تون کمک زیادی می‌کنه.

2. صحبت درباره احساسات، علاقه‌مندی‌ها و مرزها

خیلی مهمه که بتونین راحت درباره میل جنسی، مرزها، و علایق‌تون حرف بزنین.

مثلاً بپرسین: "چه چیزی باعث میشه بیشتر احساس نزدیکی و راحتی کنی؟" یا "از چه نوع ابراز محبتی خوشت میاد؟"

3. با هم وقت دونفره خاص داشته باشید

دیدارهای دونفره، با فضاهای رومانتیک، بدون حواس‌پرتی خانواده‌ها، کمک می‌کنه رابطه‌تون شکل بگیره.

حتی فیلم دیدن، پیاده‌روی، یا بازی کردن باهم باعث گرم‌تر شدن رابطه میشه.

4. پوشش و ظاهر جذاب برای هم

ممکنه هنوز با هم راحت نشده باشین، اما گاهی لباس قشنگ پوشیدن یا عطر زدن برای هم، پیام "من بهت توجه دارم" می‌ده.

مخصوصاً برای خانم‌ها، این کار خیلی تأثیر روانی مثبتی روی همسرشون داره.

5. صبر، شوخ‌طبعی و ناز کردن

گاهی بازی‌گوشی، ناز کردن، شوخی‌های سبک و محبت‌آمیز، خیلی بیشتر از رابطه جنسی کامل، حس عشق رو منتقل می‌کنه.

---

اگر سنتی هستین و دخول هنوز تو برنامه نیست:

کاملاً طبیعی و قابل احترامه. این باعث نمی‌شه از محبت یا صمیمیت محروم بشین. بلکه می‌تونین رابطه‌ای بسازین که پایه‌های قوی‌تری برای آینده داره.

اگه خواستی، می‌تونم چند راهکار جذاب برای افزایش صمیمیت بدون دخول هم بهت بگم که تو فضثای سالم و شرعی هم باشه. فقط بگو چه حدودی مدنظرته.

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌