2777
2789
عنوان

رابطه توی دوران عقد

1973 بازدید | 68 پست

من 2 ماهی میشه که عقد کردم و ایشون اصراری به رابطه دخولی و اینا ندارن خودشون هم سنتی هستن مثل خانواده من، سوالم اینه درچه حد و چه جوری خوب و مناسب هست که یه رابطه خوب و گرم داشته باشیم پیشنها چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال اینطور سوالی پرسیدم همه گفتن کامل پشیمون میشی و قبول نکردم ولی چندماه بعدش پشیمون شدم هییی ...

چرا؟؟

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
چرا؟؟

ببین مرد اون رغبتی که داره خاموش میشه من میگفتم چههه فرقی داره ۱ سال زودتر یا دیرتر 

سر مراسمات دیگه اذیتت میکنن عروسی سنگ تموم نمیذارن 

فقط میخواد تموم شه عروسی ترس از دست دادن کم میشه ممکنه عروسیت حتی به تعویق بیوفته 

ببین تا قبل رابطه کامل اگر ۴۰ درصد ازت حساب میبرن برای مراسمات بعد از اون میشه ۵ درصد

ببین مرد اون رغبتی که داره خاموش میشه من میگفتم چههه فرقی داره ۱ سال زودتر یا دیرتر سر مراسمات دیگه ...

ما از شب عقد رابطه داریم همسرم هیج تغییری نکرده بیشتر وابسته شده بهم میگه زودتر بریم خونه خودمون راحت شیم

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉