2777
2789

سلام عزیزانم سه ساله نامزدیم هرچ تلاش میکنیم نمیشه اصلا قراربود فقط ۶ ماه نامزد باشیم😭الانم دوماهه جداشدیم و هیچ خبری ازش نیس😭(من جداشدم چونک اطرافیان همش میگفتن چرا عقد نمیکنین خاک توسرم تحت‌تاثیر حرفاشون قرار گرفتم😭😭)

دارم دق میکنم خیلی سختی کشیدیم خیلی صبرکردیم نباید اینجوری تمام بشه😭 دارم میمیرم بخداا💔

تونستی واسم یک یا سه حمد بخون 

من اول اسممH با اون اول اسمش M 

ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم😭💚

اگر خوندی کامنت کن منم واست حمد بخونم به هرنیتی ک داری لایک کردم کامنتت یعنی حمد خوندم❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا اطراعیانت تو این مقوله درست گفتن

اون اگه اراده و مسئولیت داشت سه سااااال نامزد نگهت نمیداشت

E V L I💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید
اوخی من تورو خیلی میبینم تو سایت ایشالله مشکلت حل شه

واست حمدخوندم💚

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم نذر ذکر بسم الله خوبه من ازش نتیجه دیدم فدات درکت میکنم منم دوسال با سختی یه هفته پیش عروسی کر ...

واسه خوشبختیت حمدخوندم💚

اتفاقا اطراعیانت تو این مقوله درست گفتناون اگه اراده و مسئولیت داشت سه سااااال نامزد نگهت نمیداشت

داشتیم جون میکنیدم پول دربیارم…💔

من سه تا خوندم♡

واسه حاجت روایی و سلامتیت سه حمدخوندم💚

من اصا واسم معجزه بود بخدا با کلی سختی هربار که خاستیم کاری انجام بدیم میخوردیم به پیسی شک کرده بودیم که دعا واسمون گرفتن اخرشم باطل کردیم یه جایی ولی جدی نمیدونم بود یا نه

من اصا واسم معجزه بود بخدا با کلی سختی هربار که خاستیم کاری انجام بدیم میخوردیم به پیسی شک کرده بودی ...

عزیزدلمممم ان‌شاءالله خوشبخترین بشی خواهرم😍😍😍❤❤❤