2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم از خونواده مذهبی💔

167 بازدید | 12 پست

تو شهر خودمون شهر کوچیکه بابام باز اوکیه برم بیرون و یکم موهام بیرون باشه 

ولی نمیزاره برم شهر بزرگتر میگ حتما باید موهات داخل باشه 

نمیگم الان خیلی ناراحتمو و فلان ولی ادم فکرش مشغول میشه نمیتونه کار دیگ ای انجام بده 

شما بودین چیکار میکردین

به مذهبی بودن چه ربطی داره... خانوادتون نگرانن کسی روتون نظر نداشته باشه و تو شهر غریب به مشکل نخورین.. درک کردن ازن‌موضوع خیلی سخته براتون.. پدرتون مرده همجنسای خودشو بهتر میشناسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از اینکه کسی بهم گیر بده متنفرم تو کل زندگیم همونجور ک خواستم زندگی کردم

البته نمیدونم اگه با پدرم زندگی میکردم هم اینجور میشد یا ن 

مامانم هم زیادی وقت نداشت ک بهم گیر بده راستش

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

از خانواده ت در عجبم که تو این زمونه نگران یه ذره موی شمام که پیدا باشه یا نباشه والا کسی دنبال ابن چیزا باشه گیسو کمند پره تو خیابونا نمیاد اون یه ذره رو دید بزنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
50 سال با این طرز فکرن مثل کلوخه سنگیه که دیگ نمیشه شکست💔

نه ....من فکر می کنم چون شهر دیگه دوره ازشون و نمی تونن مراقبت کنن ازتون در مقابل مزاحما و ادمای بد ... نگرانن... قبل از اینکه اتفاقی بیوفته که نمی تونن برن یقه مردم رو بگیرن ..‌اما قبل اینکه اتفاقی بیوفته میتونن یه سری چیزارو به شما بگن یا شما ذو‌کنترل کنن... اونم سر نگرانیسونه... شما دخترسونی دسمنت که نیستن... میخوان ازتون مراقبت کنن. چون واقعا جامعه پر گذگه کافیه بدونن کسی رو نداربن تو شهر غریب و تنها و مجردین اون موقع بد ذاتی ها شروع میشه... تو جامعه نبودی نمی دونی چقدر میتونه برای دختر تنها خطرناک باشه... خودتم نباید وا بدی