2777
2789

خواب دیدم ازدواج کردم لباس سفید عروس یا عقدی  پوشیده بودم و میرقصیدم باهاش تو مراسم و با آقایی که ازدواج کرده بود بی تفاوت بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت خواب عروسی و ازدواج دیدمیکی توفامیل مُردحتما صدقه بده🌺🌺🌺

اینجور نگو

بگو انشاالله خیره

بعد هم همه عروسیها بد نیست بستگی به شرایط و کاراای تو خواب داره

من خودم خیلی خواب عروسی دیدم ولی حدا را شکر چیزی نشده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
انشاالله دلم میخواد تعبیرشو دقیق بفهمم آخه میگن این رقصه خوب نیستنه کمترم

۲۰س عقد میکنی تا ۲۵نی نی میاری اونم دخمل

کاربر مرمری ۱۳۷۲خیلییی دوسشون دارم بالاخره بعد چندسال عکسش دیدم ماه ماهه 😘🌷❤

خواب‌ها گاهی پیام‌های پنهانی دارن، شاید این خواب نشون می‌ده که تو آماده‌ی یه تغییر مهم در زندگی هستی، یا دلت می‌خواد شادی و آرامش بیشتری داشته باشی.

بی‌تفاوت بودن با اون آقا ممکنه یعنی هنوز نسبت به بعضی چیزها مطمئن نیستی یا نیاز داری بیشتر روی خودت تمرکز کنی.

خواب‌هات رو جدی بگیر اما نذار نگرانت کنه، همه‌چیز با زمان درست می‌شه.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بیشتر ببینید
خواب‌ها گاهی پیام‌های پنهانی دارن، شاید این خواب نشون می‌ده که تو آماده‌ی یه تغییر مهم در زندگی هستی ...

آره خوابا نشونس بهشون اعتقاد دارم خیلی چون همیشه آگاهم میکنم ولی نمیدونم اینو چجوری به الآنم ربط بدم 

آره خوابا نشونس بهشون اعتقاد دارم خیلی چون همیشه آگاهم میکنم ولی نمیدونم اینو چجوری به الآنم ربط بدم

خب باید صبر کرد 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بیشتر ببینید