2777
2789

برای یکی از فامیل که حدود یک سال پیش داغ خیلی سنگین دیدن، (پسرش و عروسش و دو تا نوه هاش، توی تصادف درجا فوت شدن، و یکی از نوه هاش شش سالشه که با چند تا عمل جراحی نمی تونه راه بره و مشکلات متعدد داره) ، برای این فامیلمون هر هفته تلفن می زنه و احوالپرسی، بعد طرف به بابام پیغام داده که خانمت که زنگ میزنه خونه ما می خواد به احوالات ما سرک بکشه. و فضولی کنه.

هرچی قبلا به مامانم گفته بودم نمی خواد هر هفته زنگ بزنید شما، قبول نمی کرد و می گفت می خوام دلداری بدم و داغ دیدن. حالا که اینجور شده دو هفته است بابام قدغن کرده که ماماننم زنگ بزنه و مامانم زنگ نزده. 

چرا بعضی ها اینجورین؟ البته من بعضی وقتا بهشون حق می دم. ولی نه مثل مامان من به این سادگی نه مثل بقیه. 

به نظرم حق دارن. کار مامانت دیگه زیاده روی بوده و اعصاب طرف خورد می کنه. 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
اگه بابات قدغن نمیکرد مامانت باز زنگ میزد؟

از این مادرهای ساده ما همه چی برمیاد! 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

حالا شاید مامانت از رو سادگی اینکارو کرده اما منم باشم خوشم نمیاد،یعنی بعد یکسال دیگه آدم حوصله نداره،شاید اونا میخوان کم کم فراموش کنن و به روال عادی زندگی برگردن همین زنگای فامیل نمیزاره

خوب از این هفته تا اون هفته چه اتفاق خاصی ممکنه افتاده باشه

مامان منم ساده است خیلی وقتها میگیم این کار را نکن ولی کار خودش را میکنه بعد یه چیز پیش میاد اذیت میشه

میگم خوب ماما چرا این کار را کردی

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را