2777
2789
عنوان

پسری که عشق اولش یکی دیگه بوده

352 بازدید | 26 پست

اگه عاشق پسری بشید که عشق اولش یکی دیگه بوده و بهش نرسیده 

چون دختره دنبال پول بوده و ردش کرده 

خیلی ام عاشق دختره بوده

ولی شما عاشق این پسر شدید و فکر میکنید جز این با هیچکس نمی تونید

داستان چجوری میشه؟

من حس میکنم اگه دختره حتی یه نخ به پسره بده پسره جوری میره سمتش و هیچوقت ولش نمیکنه و عاشق تر میشه

ترسمم از همینه

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ جوری نمیشه

به نظر من تو یکم بعیده عشق اول کسی باشی و باهاشم بمونی

اغلب عشق اول خامه و بعدها کسیو پیدا میکنی که احساساتت بهش واقعی تره

پس فک نکن عین فیلما و رماناس که عشق اول نمیدونم مقدس باشه و فراموش نشدنی

نه

صرفا یه مرحله از زندگی بوده

من شخصا نه عشق اول همسرم بودم نه ایشون عشق اول من بوده ولی رابطمون عمیق ترین رابطه ای بوده که هر کدوم تو زندگیمون داشتیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

دقیقا همچین پسری کزاشم بود شدیدا عاشق یه دختر بود عشق اولش بعد چهار سال دختره بخاطر پول ولش کرد ازدواج کزد اینم افسردگی گرفت مریض شد تا ۴ سال بعدش من دیدمش شد کراشم بعد دوست پسرم الانم شوهرمه من هیچ رد و نشونی از عشق اولش ندیدم نه تو رفتارش نه حرفاش حتی اسمشم نیادرده و نمیاره هیچی راجبش نمیگه یه بار ازش پرسیدم تو هنوز اون و دوست داری گفت بخدا اصلا فکر م نمیکنم بهش من زن و بچه خودمو دوست دارم گفتم اگه یه روز بیاد سمتت بگه زنت ول کن بیا با من چی میگی گفت میگم اون موقع مجرد بودم باهام زندگی نکردی رفتی الان که زن و بچه دارم اومدی برو دنبال زندگیت قسمم خورد دوسش نداره دیگه من نمیذونم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
هیچ جوری نمیشهبه نظر من تو یکم بعیده عشق اول کسی باشی و باهاشم بمونیاغلب عشق اول خامه و بعدها کسیو پ ...

اینم بگم ها

ما از روابط گذشتمون move on کرده بودیم

ینی این فکرو نکن اگه هنوز تو فکر دختره ست میتونی درستش کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
هیچ جوری نمیشهبه نظر من تو یکم بعیده عشق اول کسی باشی و باهاشم بمونیاغلب عشق اول خامه و بعدها کسیو پ ...

آفرین درسته 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

بستگی به مدل شخصیتی پسر داره .داداش من عاشق یه دختره بود نشد به هم برسن .تا سه سال دختره رو فراموش نکرده بود و سگگ بود .بعد خداروشکر عاشق یکی دیگع شد باهاش ازدواج کرد الان دختر قبلیه به هیچ جاش نیست و عاشق زنشه 

اخه من خیلی دوسش دارمهمش بخاطرش گریه میکنم

فراموش میکنی

سعی کن فراموش کنی

چرا با کسی که عاشقت باشه اولویتش باشی نمیری تو رابطه هزاران نفر بیرون هستن که میتونن بهترین رابطه عاشقانرو بهت بدن

با این رابطه سمی خودتو داغون نکن وقتی عاشق یکی دیگس ببخشید ولی مطمعن باش موقع بوسیدنت هم اونو تصور میکنه...

دیگه خود دانی

حتی اگ عشق اولشم نیاد سمتش، باز هیییچ تضمینی نیس ک تا ابد با تو بمونه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

رابطه همش ریسکه 

زیاد تو قید و بند اینچیزا نباش اگ اهل رابطه ای

ب این فک کن ک یه مدت به جفتتون قراره خوش بگذره و دیگ نتیجه رو بسپار ب خدا

اخه من خیلی دوسش دارمهمش بخاطرش گریه میکنم

اینم بگم بهت مطمعن باش پسره بخاطر اینکه اونو فراموش کنه آروم بگیره با تو رفته تو رابطه این احمقانه ترین و اشتباه ترین کاره با زندگی تو بازی کرده 

عشق هیچوقت فراموش نمیشه خودتو گول نزن اون برگرده وسط راه ولت میکنه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀