2777
2789

قداتونو بگید و اینکه راضی هستید؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷۰ راضی نیستم 

چون دختر باید کیوت باشه 

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید

من ۱۷۱ بودم فک کنم تراکم استخوان گرفتم یا چی الان که متر کردم ۱۶۸

در کل راضیم ۱۷۱ خیلی بلند بود برام

کورد و کوه ها⛰️ خراسان شمالی🏡 کرمانج🫡 گیتاریست🥰 تکواندوکار🥋 عاشق موتورسواری🥲 عشق ماشین🫠😂 البته یه کنکوری📚 {له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به قومیت ها و به هم دیگه توهین نکنین. با تشکر🫡

بیشتر ببینید
متاسفانه پسرم قدم کوتاهه 1/79

😑 کوتاه؟

کورد و کوه ها⛰️ خراسان شمالی🏡 کرمانج🫡 گیتاریست🥰 تکواندوکار🥋 عاشق موتورسواری🥲 عشق ماشین🫠😂 البته یه کنکوری📚 {له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به قومیت ها و به هم دیگه توهین نکنین. با تشکر🫡

بیشتر ببینید