2777
2789

سلام ذاتش خراب هستش در اون شکی نیست 

شغل بدی داره مغازه لباس زنونه از این کراپ و تاپ شلوارک و ستایش باشگاهی که برا زنای جوان هست 

آنلاینم ارسال داره یکسره سرش تو گوشی چت کردن به بهانه سفارش اینقدر فاسد و بیشخصیتن بعضی مشتریا خودش نشونم داد یه چیزایی براش می‌فرستن یه شاگرد فروشنده گرفته مطلقه هست ظاهرش ناجور و خیلی بیحجابه اون یکی ام از ای بدتر خیلی راحته باشون میگن میخندن 

امروز برا نهار نیومد پیام داد تو مغازه کار دارم ساندویچ میگیرم دروغ میگه زنگ زدم مغازه نبود 

حس میکنم با ای شاگرد جدیده رفته بیرون 

فکرم مشغول هست خیلی الان بگم بش دروغ شاخدار میبافع و دعوا راه میندازه 

شما که شوهرتون اینجور شغلی داره فکر بد و وسواس فکری چطور دور میکنید ؟

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری بکنی فشار روحیه.مگه چقدر میشه پیگیر بود؟یاقبول کن وبشین وباهیچی کارت نباشهیا ازاون زندگی باآگ ...

نمیتونم بیام بیرون قبولم کردم ولی حالم خیلی بده

خدا لعنت کنه زنایی‌که راه باز میکنن اگه هیچ زنی پا نده هیچ مردی از راه به در نمبشه

مردهم باید خود دار باشه خواهر خدا لعنت کنه جفتشون

دکتر مکری بزن توی یوتیوب بخش خودشناسی ویدیو هاشو نگاه کن قشنگ حرف میزنه

همشو ببین کل دوره رو 

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
این فسادی که الان جامعه مونو برداشته و خیانت زیاد شده درسته دوطرف ست اما منشا اصلیش بنظرم زنان

از قدیم گفتن در دیزی بازه حیا گربه کوره کجا رفته ؟ مرد باید خود دار و سفت باشه

قشنگم من شمارو یادمه 

اخر تونستی پرونده هارو از دست شوهرت بگیری ؟ یا هنوز دستشه

مگه نگفت برگرد درست میشم تغییر نکرد

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

اونکه اره اما مرد جماعت تو ذاتش هست همچبن یه نمه 

بنظرم همه مردا ظرفیت اینو دارن که گول زن بخورن 

بخاطر همین میگم اگه زن اجازه نده هیچ خیانتی صورت نمیگیره