2777
2789

از لج تو نیست

خانوادت تعارفی هستن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لج تو نیستخانوادت تعارفی هستن

آخه میدونی چیه 

من قبلا خیلی باهاش رفیق بودم ولی خانواده م میگفتن باهاش کمتر رفت و امد کن نرو پیشش و اینا

ولی الان که به خاطر خانواده م باهاش قطع رابطه کردم و کم کم از چشمم افتاد سر یه جریاناتی الان خانواده م عین پروانه دورش میگردن

انقد بهش احترام میزارن به منه بدبخت که دخترشونم احترام نمیزارن هی تحقیر و حرف و اینا که چرا بهش محل نمیدی میاد اینجا میری تو اتاق خب شماهم از یکی بدتون میاد میتونین باهاش گرم بگیرین؟!😭😭😂

خانواده شوهر منن از یکی حوتست نباشه بفهمه یه دره معذبی اینا بیشتر باهاش میرن و میان .

حالا تو خانواده شوهرته انتظاری نمیره ازشون ولی من خانواده خودمن😭😂

این درحالیه که مادر دختره از وقتی دیده به دخترش کم محلی میکنم منو میبینه روشو برمیگردونه به خاطر دخترش

تو هم بهشون بی‌ محلی کن انگار نه انگار برات مهمه

بی محلی ام میکنم بعدش جریانات دارم هی نصیحت میکنن که دشمنت میاد خانه باید باهاش مهربان باشی اینطوری نکن و اینا😂

بهشون بگو من عاشقه این همسایه هستم به زرو بیاریدش خونه بر عکس بگو 😂

قبلا اینطوری بودم خب😭😭😂

باهم بیرون میرفتیم و خانه همدیگه بودیم یه سره همون موقع ام مامانم دعوام میکرد که کم برو پیشش ازش خوشم نمیاد

الان از لج مه هی میاردش خانه

ببین واقعا بعضی اوقات حالم بد میشه انقد که لی لی به لالاش میزارن دوس دارم برم بزنم تو دهنش

میفهمم کاملا چی میگی ولی باید دیگه جلوشون نگی از کی خوشت میاد یا بدت میاد برو باهاشون بیشتر حرف بزن تا نقطه ضعف نگیرن ازت اذیتت کنن