2777
2789
عنوان

نظرتون درباره تولد دنگی چیه❓️

59 بازدید | 6 پست

نظرتون چیه که تولد دنگی باشه

هرکی یه مبلغی بزنه

که یه تولد خودمونی ۶ نفره هزینه مراسمش جمع بشه و صرف خرید خوراکی و نوشیدنی و دکور بشه بجای اینکه کادو بیارن

یا اینکه نظرتون رو کادوئه و میزبان خودش مراسم رو تدارک ببینه؟؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

تولد دونگی دیگه چیه 

تازه اگر کسی کادو هم اورده وظیفه اش نبوده ها لطف و محبتشه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخودست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا خیلی زشته😂😂😂

بنظر من که زشت نیست 

غریبه نباشن همه خودی باشن اتفاقا خیلی هم فرهنگ جالب و خوبیه 

هرکی جای چند تومن هزینه، ۵۰۰ تومن بزاره یه دورهمی باحال میشه

البته جمع با جمع فرق داره ما خیلی باهم نداریم

خوشم نمیاد دنگی ، دیگه تولد اسمش روشه مگر اینکه حالت سورپرایزی برای صاحب تولده بلشه اون بحثش جداست

اره سورپرایزه برای یه نفر دیگه