2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ هفته پنجم

47 بازدید | 5 پست

دیروز سونو کردم بعد از دو هفته 

تو این دوهفته ساک هیچ رشدی نداشت

و خالی حتی بدون کیسه زرده

ولی سه روزه خونریزی دارم

دیروز سه چهار تا لخته دفع کردم ولی اندازه هاشون خیلی بزرگ نبودن

تو همین سایت و دکترم گفتن باید بافت یا کیسه کوچولو دفع کنی

از دیشب مه اونارو دفع کردم خونریزیم امروز کم شده

تو سونوی دیروز گفت ساک هست ولی دورش خونریزی کرده

نمیدونم چه قدر باید صبر کنم

امروزم دمنوش تخم هویج +رازیانه+دارچین+زعفرون+پونه خوردم

پیاده روی هم کردم

دکتر قطعی حرفی از سقط نزد 

گفت احتمالا بااین خونریزیا داره میوفته

ولی ساک هیچ رشدی نداشته حتی دومیل هم کوچیکتر شده

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

بیشتر ببینید

اینو بگم الان به تاریخ پریودی هشت هفته و پنج روزمه

ولی هربار رفتم سونو تو پنج هفته مونده بود

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

بیشتر ببینید

من زیاد سر درنمیارم ازاون چیزایی که گفتی خوردم 

ولی بچه من فقط تستم مثبت بود چیزی نداشت ساکم نداشت تو سونو واژینال 

بعد فقط آندومتر میرفت بالا 

ساکم نداشتم چه برسه رشد کنه ،هیچی زمان برو ۲الی ۳ هفته تا ساک اومد و بچه دیدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من زیاد سر درنمیارم ازاون چیزایی که گفتی خوردم ولی بچه من فقط تستم مثبت بود چیزی نداشت ساکم نداشت تو ...

من خیلی خونریزی دارم به حجم و رنگ پریودی

لخته هم داشتم

اخه چه طور ممکنه

بیشتر ببینید