2777
2789
عنوان

وقتی زنی خیانت میکنه میگن خراب بود فلان بودولی

| مشاهده متن کامل بحث + 9784 بازدید | 380 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاا... خوشبخت بشی گلم

ممنونم عزیز 🌹

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
بیشتر ببینید
نه گلم نبخش قبلا نوشته بودم صحبت نکن سرسنگین باش فقط بهانه دستش نده

اها اره شب اومد بگم شام میخوری بیارم گف نه بگم باشه برم  بشینم شبم گف بیا پیشم بخاب بگم گردنم درد میکنه نمیتونم رو دستت بخابم؟؟ 

خواهش میکنم گلم همه مردها بد نیستن فقط قبلش خوب تحقیق کن

چشم عزیز، بعضی ها رو تا زیر یه سقف نری نمیشه اخلاقش و.. فهمید، بازم توکل به خدا اگه عاقبتم سخت باشه، تنهایی رو ترجیح میدم به تحمل کردن زندگی 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
بیشتر ببینید

جدیدا هرمردی جدا میشه میگن زنم خیانت کرده

این و به عینه دیدم ولی بعد متوجه شدیم زنه بخاطر ناباروری همسرش جدا شده 

شمام باورنکن حرف همسرت و

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید