2777
2789
عنوان

وقتی زنی خیانت میکنه میگن خراب بود فلان بودولی

| مشاهده متن کامل بحث + 9785 بازدید | 380 پست
خیانت کرده چون فامیلیم خبر داریم اماا چطو دلش اومد الکی گریه کنم بخابم نیومد سمتم

زنها با مردا خیلی تفاوت دارن.مردا از روی هولی و هوسشون خیانت می کنن اما زنها می خوان انتقام بگیرن.کار زنه رو تایید نمی کنم.اما بعضی از ما خانوما که رفتارهای درستی از شوهرامون نمی بینیم محبت و توجه نمی بینیم ببین چقدر پاکیم چقدر نجیبیم و صبور و با اصالت که با خیانت تلافی نمی کنیم.سر کردن با ادمایی مثل شوهر شما یا شوهر من صبر ایوب می خواد والا

توروخدا خیانت توجیح نکنین اگه طرف بده طلاق بگیرین دنبال کیس جدید

توجی نکردم ولی سنگ دلی شوهر بی احساسی شوهر باعثه بعضی زنا پناه ببرن ب دیگری  اشتباهه درس ولی گاهن ادم از محبتی هرکاری میکته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنها با مردا خیلی تفاوت دارن.مردا از روی هولی و هوسشون خیانت می کنن اما زنها می خوان انتقام بگیرن.کا ...

اره  من تصمیم گرفتم بمونم  چون جایی ندارم فوقش گریه میکنم میخوابم بی عشق میمونم 

با همسرت کاری ندارم اشتباه رفتارش 

اما واقعا خیانت زن واجعس

خیانت زن عادی نگیرین‌خیانت چه مرد چه زن هردو به یک اندازه زشت 

اما خال خونه خانواده تا وقتی خوبه که زن حالش خوبه

زن کم‌نبینید از دامن زن مرد به معراج میره

قرار نیس چون مرد بد زن خیانت کنه 

زن‌مادر زن بنیان خانوادس

فکر نکنید شوهر من فرشتس هااا

من‌حدودا ۱۳ ساله ازدواج کردم تا حالا۱۳ بار شوهرم منو به اسم صدا نکرده

انتخابم اشتباه بود میدونم بدتر ادامه دادن و بچه دار شدن 

اما قرار نیس چون خلا عاطفی دارم خیانت کنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
بیشتر ببینید
من یعد۱۲ سال به یه چیز رسیدم به مرد محبت نکن فقط احترامشو نگه دار مث پروانه دورت میچرخه بعضی آقایون ...

گفتم بزا دعوا کش دار نشه دیدم ن هی داد میزنه چی میخای جون بچت ولم کن رفتم گریه کردم دیدم نهه مهم نیس رفتم پذیرایی خابیدم صبم دیدم ساعا4 بیدار شد پنجره بست  دوباره رف اتاق خاب لالا کرد صبم رفت سرکار

توجی نکردم ولی سنگ دلی شوهر بی احساسی شوهر باعثه بعضی زنا پناه ببرن ب دیگری اشتباهه درس ولی گاهن اد ...

زن اگه باشعور با شخصیت باشه هیچوقت اینکارو نمیکنه مادرمنم خیلی ازشوهرش که بابام میشد خدالعنتش کنه خیلی بدی دید ولی انقدر باشخصیت بود که دنبال یکی دیگه نرفت حتی الانم نمیره چون من پیششم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

گفتم بزا دعوا کش دار نشه دیدم ن هی داد میزنه چی میخای جون بچت ولم کن رفتم گریه کردم دیدم نهه مهم نیس ...

عزمزم ناراحت نشیا به درک که نیومد کنارت ول کن خودش بعدا میاد محبت نکن تا اون محبت نکرده 

زن اگه باشعور با شخصیت باشه هیچوقت اینکارو نمیکنه مادرمنم خیلی ازشوهرش که بابام میشد خدالعنتش کنه خی ...

منم نمیرم ولی همسر سابق شوهرم درس خونده مهندسی  خیانت کرده رفتع