2777
2789

من خودم مجردم ازدواج کردم میام میگم😂 

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ن نامزد شدیم ن ازدواج کردیم

ولی بار اول میخواستم خواهرشو ببینم رفتیم دنبالش

وای دم درشون میگفتم من پیاده شم ؟بشینم؟سلام بدم؟

خواهرش ازم بزرگتر بود قلبم رو هزار میزد

میگفتم برگرد خونمون من از مامانم بپرسم باید چیکار کنم😂😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن نامزد شدیم ن ازدواج کردیمولی بار اول میخواستم خواهرشو ببینم رفتیم دنبالشوای دم درشون میگفتم من پیا ...

اخرش چیکار کردی؟😂

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ن نامزد شدیم ن ازدواج کردیمولی بار اول میخواستم خواهرشو ببینم رفتیم دنبالشوای دم درشون میگفتم من پیا ...

یا یبار رفتیم خارج شهر اسب شده بود سوارش شده بودم صدا اسی میداد🥲😂منو سرو ته گرف بغلش چرخوند اخر سرم خورد ب ماشین🫤

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اخرش چیکار کردی؟😂

هیچی پیاده شدم سلام دادم 😂😭

وای یبار گف میام دنبالت شیشه ماشین دودیه کامل

من تا نشستم تو ماشین گفتم سلاممممم شومبولی منننننن 

دیدم پسر خالش و پسر داییش پشت نشستن اب شدم🥲😂😭

یا یبار رفتیم خارج شهر اسب شده بود سوارش شده بودم صدا اسی میداد🥲😂منو سرو ته گرف بغلش چرخوند اخر سر ...

این چه کاری بوده اخههه😑🤣

ما یه فامیل داشتم تازه زن گرفته بودن برای پسرشون، یک هفته‌ای میشد، یه روز عروس با خواهرشوهرا یه جنگی کرده بود که همه‌ی همسایه‌ها ریخته بودن بیرون، سر اینکه خانواده پسره دلشون نمیخواست این دخترو بگیرن براش

از اون روز تا الان شاید چهار، پنج سالی می‌گذره که کلا قطع ارتباطن

هیچی پیاده شدم سلام دادم 😂😭وای یبار گف میام دنبالت شیشه ماشین دودیه کاملمن تا نشستم تو ماشین گفتم ...

دهنت سرویس من بجا تو خجالت کشیدم😂🤣

ما یه فامیل داشتم تازه زن گرفته بودن برای پسرشون، یک هفته‌ای میشد، یه روز عروس با خواهرشوهرا یه جنگی ...

این خاطره خنده داریه؟🥲😂

دهنت سرویس من بجا تو خجالت کشیدم😂🤣

تا یه مدت نمیتونستم باهاشون بیرون برم🤣اونام پشت غش کرده بودن از خنده

ما یه فامیل داشتم تازه زن گرفته بودن برای پسرشون، یک هفته‌ای میشد، یه روز عروس با خواهرشوهرا یه جنگی ...

یاد زندایی خودم افتادم دقیقا همینکارو کرد😂