2777
2789
عنوان

اگه داروهامو نخورم چی میشه

80 بازدید | 15 پست

باردارم حالم از قرص و دارو بهم میخوره مکمل هام بوی گند میدن وقتی میخورم تا یه روز حالم بهم میخوره بوشون تو سرم میپیچه نمیتونم نفش بکشم حتی

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین مشابهش هست که بو نده معمولا مولتی ویتامینها بو میدن

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

اگه داروهایی که نوشته رو نخوری

خب تاثیر اون داروهارو نمیبینیی

چه برای دیابت باشه چه ویتامین باشه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بدنت ضعیف میشه 

برا جنین هم مضره چرا 

چون ممکنه شما یه ویتامینی به بدنت نرسه با مواد غذایی 

که اون برا رشد سلول و تکامل جنین لازم باشه

مثل همو اسید فولیک و سیستم عصبی خب 

پس به بچه فکر کن 

با شکم خالی نخور 

وقتی خوردی  دراز بکش سرت بالا بگیر

نیلوsh🪷ون  به دور از هر تبعیض جنسیتی هر مرد تا وقتی برای من قابل احترامه که نَر بودنش بر مَرد بودنش غلبه نکنه ... مرد بودن شما رو جنسیت شما نشون نمیده اون چیزی که نشون دهنده مردونگی شماست شخصیت شماست 😊 لذا اکیداََ درخواست دوستی نفرستید و وقتی درخواست شما رد میشه لطفا دوباره مجدد ارسال نکنید چرا که هَوَل بودن برازنده شخصیت یک مَرد نیست 😏                              

بیشتر ببینید
فقط اسید فولیک بخور

همون خیلییییی بوی بدی داره میخورمش حالم کلی بد میشه نه میتونم بالا بیارم نه تموم میشه این حالت تهوع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدنت ضعیف میشه برا جنین هم مضره چرا چون ممکنه شما یه ویتامینی به بدنت نرسه با مواد غذایی که اون برا ...

معمولا بعد شام میخورم ولی انقد حالمو بد میکنه نمیتونم اصلا بخوابم حتی صبح که بیدار میشم هنوز بوشو حس میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه داروهایی که نوشته رو نخوریخب تاثیر اون داروهارو نمیبینییچه برای دیابت باشه چه ویتامین باشه

دبابت ندارم فقط کم خونی خفیف و کمبود ویتامین دی خفیف دارم یه مکمل ویتامین دی و یه مکمل دارم که اسید فولیک و آهن با همه نمیتونم بخورمشون بزور هم میخورم انقد حالم بد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره داروهای بهتری بگیر .مولتی اکتی ناتال آهن سیدرال فولیک اسد جدا بگیر اصلا ن بو دارن نه معدت اذیت م ...

مرسی از راهنماییتون حتما همین کارو میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40