2777
2789

بستگی داره تو اون سن درامد خوب و ماشین داشته باشی یا حداقل برای زندگی مشترک شرایط رهن کردن خونه یا خرید خونه رو داشته باشی که معمولا زیر ۲۰ کسی هنوز خونه و ماشین نداره 

اگر سخت کوش و پرتلاش باشه میگیرم براش

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ هم زوده هنوز بچه ان

ببخشید پس کی میخوان ازدواج کنن بچه دار بشن؟! 

مگه تا چندسال ی قراره زندگی کنن؟! 

نمی‌خوان بعدا نوه هاشونو ببینن؟! 

اگه 25 سالگی عقلشون رشد نکنه پس کی میخواد رشد کنه؟! 40سالگی ؟!

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
🫤😂۱۸ اخههههه

18 مثلا نشون کنن بتونه زیر سایه خانواده ها رفت و آمد کنه تا برسه ب سنی ک بتونه از پس زندگی متاهلی بر بیاد 

ضمن اینکه دارم جوری تربیت میکنم پسر 8 ساله م حساب کتاب بلده، خرید میره و مراقب خواهر برادر کوچکترش هم هست و... 

بنظرم بهتر ازین باشه که بخاطر نیازش بره دنبال دوس دختر بازی و.... 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بستگی داره تو چه سنی 

من پسرم الان ۱۵ سالشه

۲۶ سال به بعد آزاده با کسی که دوست داره ازدواج کنه

ولی اونم شرایط داره ..اولن باید خونه ماشین کار مناسب داشته باشه

و اینکه  دختره ی خانم خوبی باشه ..ن اینکه با همه آره با پسر منم آره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ببین اگر درآمد نداری یه دختر بدبختو بدبخت ترش نکن؛که فردا پس فردا روزی خدایی نکرده بچه دار شدین گفت ...

عزیزم همه اینجور فک نمیکنن 

قرار نیست از اول پسر میلیاردر باشه 

همه از اول چیزی نداشتن بعدا باهم بدست آوردن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
الان که 8 و 3 ساله هستن ولی 18 به بعد زن بخوان میگیرم براشون😁

از همین حالا انتخاب کن😁

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
عزیزم همه اینجور فک نمیکنن قرار نیست از اول پسر میلیاردر باشه همه از اول چیزی نداشتن بعدا باهم بدست ...

اون برای دوران پدرا ما بود !!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

18 مثلا نشون کنن بتونه زیر سایه خانواده ها رفت و آمد کنه تا برسه ب سنی ک بتونه از پس زندگی متاهلی بر ...

چه ربطی داره خواهر من

ازدواج فقط مسئولیته

اون ۱۸ سالش شه تازه از مدرسه تموم شده بره بگرده خوش بگذرونه مجردی عشق کنه پس انداز کنه جوونی کنه

وقت برا ازدواج تا اخرعمر داره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

چند سالته

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید