2777
2789

واقعا 

از وقتی بیدار میشی ذهنت درگیره

من عذاب وجدان ولم نمیکنه این ماه ۸۰ درصد حقوق پدرم بخاطر من رفت خودمم نمیدونم چکار کنم

اینجوری نمیشه باید مستقل بشم بتونم کمکشون کنم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش به خیر کنه سال خیلی کم آبی هم هست چند روزیه اومدم خونه مامانم اینا روستا درختا و حیونا همه تشنه گشنه موندن

مردم فقط تو شهر شیر آب رو بی رویه باز می کنن نمی دونن پشت سدها چه خبره

خدا خودش به خیر کنه سال خیلی کم آبی هم هست چند روزیه اومدم خونه مامانم اینا روستا درختا و حیونا همه ...

خدا بخیر بگذرونه همون انشاءالله عاقبت بخیر بشیم واقعا زندگی سخته تو این شرایط ها

واقعا از وقتی بیدار میشی ذهنت درگیرهمن عذاب وجدان ولم نمیکنه این ماه ۸۰ درصد حقوق پدرم بخاطر من رفت ...

حتما مستقل شو لاقل خودت بتونی خرج خودتو بدی  . بیکاری تو این گرونیا واقعا سخت میگذره 

حتما مستقل شو لاقل خودت بتونی خرج خودتو بدی . بیکاری تو این گرونیا واقعا سخت میگذره

متاهلم عزیزم

اون ۸۰ درصدی ک میگم قسط وام ازدواجمه این ماه ۲ برابر بالام پرداخت

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دیگه واقعا زندگیا با یه حقوق نمیگذره اونم کارگری و این خرده کاریا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بیشتر ببینید
استارتر خونه داری؟

اره خداروشکر از مورد راحتم ولی وقتی اینجا که هستیم شغلی نیست درآمدی نیست بدرد نمیخوره همیشه میگم کاش خونه نداشتیم لاقل می‌رفتیم شهر  اونجا شغل هست درآمد هست . ولی خب دنبال اینیم خونه بدیم اجاره بریم شهر زندگی کنیم واقعا سخته 

چند روز پیش به یه نفر گفتم این ماه می‌خواستیم فلان کار  رو انجام بدیم نتونستیم گوشت بخریم .اون هم برگشت گفت ما قبلاً شقه ای گوشت میخریدیم الان مهمون به مهمون یک کیلو میخرم.

باورش سخته ،من بچه کوچیک دارم مجبورم گوشت بخرم ،اون بنده خدا دوماد داره  جلو دومادش خجالت میکشه

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
خدا خودش به خیر کنه سال خیلی کم آبی هم هست چند روزیه اومدم خونه مامانم اینا روستا درختا و حیونا همه ...

ولی سال گذشته شیراز انقد بارون اومد که دیگه خدایی خسته شدیم دو ماه قبل از عید شیراز کلا بارون بود فکر نکنم هیچ شهری انقد بارون اومده باشه 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

بیشتر ببینید