یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه واقعا زندگیا با یه حقوق نمیگذره اونم کارگری و این خرده کاریا
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
اره خداروشکر از مورد راحتم ولی وقتی اینجا که هستیم شغلی نیست درآمدی نیست بدرد نمیخوره همیشه میگم کاش خونه نداشتیم لاقل میرفتیم شهر اونجا شغل هست درآمد هست . ولی خب دنبال اینیم خونه بدیم اجاره بریم شهر زندگی کنیم واقعا سخته
چند روز پیش به یه نفر گفتم این ماه میخواستیم فلان کار رو انجام بدیم نتونستیم گوشت بخریم .اون هم برگشت گفت ما قبلاً شقه ای گوشت میخریدیم الان مهمون به مهمون یک کیلو میخرم.