دیروز صبح بعد از اینکه صبحونه خوردم یه ۲ساعت رفتممغازه تا فروشنده ام اومد بعد یکم خرید کردم اومدم خونه انگار کوه جابهجا کرده بودم خوابیدم تا ۱۲بعد پاشدم ناهار گذاشتم بعد که شوهرم اومد خورد دوباره خوابیدم بعدازظهر یه کوه ظرف جمع شده بود شستم و مواد کتلت رو آماده کردم رفتم یه خونه دیدیم و اومدم شام درست کردم و کلی سرپا بودم شکمم هی سفت میشد چون کلا از اول دکتر بهم استراحت نسبی داده بود ولی این چندوقت در همین حد فعالیت دارم دیگه شب بدنم گرفته بود منیزیم خوردم و خوابیدم ساعت ۳بیدار شدم هنوز خوابم نبرده تنگی نفس و بدن درد دارم🥲
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
۲۸ هفته و ۱روز من بخدا مثل کوزت همش درحال کار کردنم اصلا کمکی ندارم همین الان باز کلی ظرف جمع شده ان ...
عزیزم♥️
خدا کمکت کنه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
تازه صبر کن بعد زایمان مثل ما لرز میکنن من افسردگی داشتم همش بیدار میشدم چک میکردم بچم نفس میکشه یا ...
وای نه یکی باید خودمو جم کنه🤣🤣🤣 مردای حامله رو کجای دلمون بزاریم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهاشون بد رفتار نکنیم تاثیر رفتار بد رو زائو میمونه😂
چیکار کنم شیرش خشک میشه دیگه باید رعایت کنم🤣🤣🤣
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه بعد زایمان ناز هم میکنن باید بریم منت کشی مال من از افسردگی گذشته بود جنون بعد زایمان گرفته بود ...
ایولا ترفنداتو بمام بگو این از الان یادگرفته بدخلقی میکنه میگه درد دارم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اه ول کن بابا به بچت فکر کن مردای الان همشون دوزار نمی ارزن از یه جایی ب بعد یادش بده وظیفشه کمک کنه
من ک ب امید بچم زندم😍😍♥️
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس اگه جای من باشی چییمگی مامان جان ،دوتا بچه دارم بد غذا ،وعده تکراری نمیخورن ،هروعده باید غذا تازه باشه ،روزی دوبار اشپزی دارم ،ظرفا رو گاهی من میشورم گاهی دختر بزرگم ،تمیزی خونه رو هم همه باهم معمولا انجام میدیم ،بردن و اوردن مدرسه دختر بزرگم هم هست ،کارای دیگه خونه ام که خودت میدونی ،۲۴ هفته ام ،مریضم شدم الان یک ماهه سرفه های شدید میکنم جوری که صورتم کبود یمشه ،دکتر رفتم دارو دارممصرف میکنم،خلاصه که کم کم عادت میکنی عزیزم ان شالله خدا بهت توان وسلامتی بده و به خیر و عوفیت نی نی رو بدنیا بیاری