2777
2789
عنوان

باردارم از بدن درد خوابم‌نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست
ن بابا در عوض اخلاقش بلانسبت شما عنه🤣🤣🤣

اون که عادیه افسردگی بارداری گرفتن 

مال من افسردگی بعد زایمانم میگیره 

تازه ویارم می‌کنه دو روز تمام با من دنبال بویی میگشت که از خونه میومد بعد من فهمیدم بخاطر ویارم ب بوی پیاز حساس شدم 

فقط نمی‌دونم شوهرم چرا دنبال بو میگشت میگف آره راست میگی بو میاد 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون که عادیه افسردگی بارداری گرفتن مال من افسردگی بعد زایمانم میگیره تازه ویارم می‌کنه دو روز تمام ب ...

🤣🤣🤣🤣

وای بخدا منم هرسری میگم درد یا انقباض دارم اینم میگه🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
۲۸ هفته و ۱روز من بخدا مثل کوزت همش درحال کار کردنم اصلا کمکی ندارم همین الان باز کلی ظرف جمع شده ان ...

عزیزم♥️

خدا کمکت کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣🤣وای بخدا منم هرسری میگم درد یا انقباض دارم اینم میگه🤣🤣🤣

تازه صبر کن بعد زایمان مثل ما لرز میکنن 

من افسردگی داشتم همش بیدار میشدم چک میکردم بچم نفس می‌کشه یا نه 

ی روز گفت مهتاب این نفس نمی‌کشه یه کولی بازی درآورد سکته زدم 

بچه رو تکون دادم بیدار شد🤨

منم روانی می‌کنه با کاراش

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

تازه صبر کن بعد زایمان مثل ما لرز میکنن من افسردگی داشتم همش بیدار میشدم چک میکردم بچم نفس می‌کشه یا ...

وای نه یکی باید خودمو جم کنه🤣🤣🤣 مردای حامله رو کجای دلمون بزاریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
وای نه یکی باید خودمو جم کنه🤣🤣🤣 مردای حامله رو کجای دلمون بزاریم

باهاشون بد رفتار نکنیم تاثیر رفتار بد رو زائو میمونه😂

باهاشون بد رفتار نکنیم تاثیر رفتار بد رو زائو میمونه😂

چیکار کنم شیرش خشک میشه دیگه باید رعایت کنم🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
چیکار کنم شیرش خشک میشه دیگه باید رعایت کنم🤣🤣🤣

تازه بعد زایمان ناز هم میکنن باید بریم منت کشی 

مال من از افسردگی گذشته بود جنون بعد زایمان گرفته بود میزد میشکوند البته ادمش کردم فوری

تازه بعد زایمان ناز هم میکنن باید بریم منت کشی مال من از افسردگی گذشته بود جنون بعد زایمان گرفته بود ...

ایولا ترفنداتو بمام بگو این از الان یادگرفته بدخلقی میکنه میگه درد دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
وای سرصبحی اشکم دراومد😭

اه ول کن بابا به بچت فکر کن مردای الان همشون دوزار نمی ارزن از یه جایی ب بعد یادش بده وظیفشه کمک کنه

من ک ب امید بچم زندم😍😍♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
ایولا ترفنداتو بمام بگو این از الان یادگرفته بدخلقی میکنه میگه درد دارم

هیچ ترفند خاصی نیس اون روی سگمو نشون دادم😂

هیچ ترفند خاصی نیس اون روی سگمو نشون دادم😂

ایولا بهترین کارههههه همیشه جوابه👍😉

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

پس اگه جای من باشی چی‌یمگی مامان جان ،دوتا بچه دارم بد غذا ،وعده تکراری نمیخورن ،هروعده باید غذا تازه باشه ،روزی دوبار اشپزی دارم ،ظرفا رو گاهی من میشورم گاهی دختر بزرگم ،تمیزی خونه رو هم همه باهم معمولا انجام میدیم ،بردن و اوردن مدرسه دختر بزرگم هم هست ،کارای دیگه خونه ام که خودت میدونی ،۲۴ هفته ام ،مریضم شدم الان یک ماهه سرفه های شدید میکنم جوری که صورتم کبود یمشه ،دکتر رفتم دارو دارم‌مصرف میکنم،خلاصه که کم کم عادت میکنی عزیزم ان شالله خدا بهت توان وسلامتی بده و به خیر و عوفیت نی نی رو بدنیا بیاری 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم