2777
2789
فرقش تو مهریه اس فقط ؟

ببین الان یادم نیست ولی مهریه رو مطمعن نیستم بهش تعلق میگیره یا نه 

ولی در کل ارث از مال مرد نمیبره بعد توی شناسنامه هم ثبت نمیشه و یه سری فرق های دیگه هم داره..وقتی دانشجوی چص ترم حقوقی😂😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقش تو مهریه اس فقط ؟

و ارث 

زن صیغه ایی ارث و نفقه نداره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
چون صیغه 99 ساله است خانم بخواد جدا بشه مهریه ای چیزی بهش تعلق نمیگیره خخخ یعنی عملا فرقی با عقد دائ ...

مهریه برای یک ساعت صیغه هم باید باشه 

اون ارث و نفقه هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
عزیزم هر نوع صیغه ای مهریه تعلق میگیره و حتما اقا باید بده

در صیغه مهریه خیلی کم هست ،مبلغی در حد  کارمزد ایام‌ صیغه هست و همیشه هم دریافت میشه . با مهریه عقد دائم خیلی تفاوت داره .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .