2777
2789

اگر برادر داری بگو برادرم فهمیده و میگه باید رابطتون ادامه ندید اگر دیدی ترسید که خوب معلومه اگه دیدی نه داره درباره این میگه که خونواده هارو در جریان بزارین که معلومه قصدش ازدواجه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر برادر داری بگو برادرم فهمیده و میگه باید رابطتون ادامه ندید اگر دیدی ترسید که خوب معلومه اگه دید ...

ایرانی نیست گفتم خانوادم فهمیده گفت نگران نباش دو پهلو حرف میزنه سنش هم جوریه که باید زود تر ازدواج کنه نمیفهمش

لطفا برام دعا کنید
چرا نمی خوای بفهمه تو اهل ازدواجی اتفاقا باید بدونه این موضوع رو

بهم میگه بریم خونه عشق بچه 

ولی از خواستگاری حرف نمیزنه نمیفهمم منظورش چیه دو پهلو حرف میزنه قبلا هم گفت که میای صیغه بشیم گفتم نه 

لطفا برام دعا کنید

پسری ک بخواد بگیره حرفشو میزنه دست دست نمیکنه شرایطشو داشته باشه سریع میگه هماهنگ کن بیاییم نداشته باشه ام سعی میکنه اوکی کنه و پسری ک دوست داشته باشه واقعا میگم بهت دست نمیکنه حرف دست زدنم نمیزنه اینو هزار بار ب چشم دیدم

البته جکی چان منظورمه🤭😁
ایرانی نیست گفتم خانوادم فهمیده گفت نگران نباش دو پهلو حرف میزنه سنش هم جوریه که باید زود تر ازدواج ...

خارجیه کدوم کشوره؟

اصلا رک باش بگو من نمیخوام اینجوری ادامه بدم باید رسمیش کنیم از همون اول که باهاش وارد رابطه شدی باید یه چیزایی رو براش تعیین میکردی

پسری ک بخواد بگیره حرفشو میزنه دست دست نمیکنه شرایطشو داشته باشه سریع میگه هماهنگ کن بیاییم نداشته ب ...

میگه میام ایران با حانوادت حزف میزنم ولی میگم نه 

یه بار میگخ باید به مامان بزرگم نسونت بدم 

ولی هنش پیام های عاشقانه میفرسته معلوم نیست منظورش چیه

لطفا برام دعا کنید
بهم میگه بریم خونه عشق بچه ولی از خواستگاری حرف نمیزنه نمیفهمم منظورش چیه دو پهلو حرف میزنه قبلا هم ...

صیغه اخه پسری که کسیو بخواد به نظرت پیشنهاد صیغه میده یا میره خاستگاری😐