2777
2789

حتما درمورد سهمیه های کنکور اعتراض کردن

به بعضیااااا برخورده🤡

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم ولی همینجا اعلام میکنم جااان مادرتون سهمیه رو از رشته های پزشکی بردارید کلی دکتر و پرستار سهمیه ای ریختن تو کشور جون مردمو میگیرن  . و اوناییکه واقعا هوش و استعدادشو دارن بخاطر سهمیه ایا کنار گذاشته میشن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
حتما درمورد سهمیه های کنکور اعتراض کردنبه بعضیااااا برخورده🤡

پزشکیان گور به گور شده قرار بود برش داره چیشد پس؟ 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

نمیدونم ولی همینجا اعلام میکنم جااان مادرتون سهمیه رو از رشته های پزشکی بردارید کلی دکتر و پرستار سه ...

اره واقعا سواد کشور داره پسرفت میکنه 

پزشکیان گور به گور شده قرار بود برش داره چیشد پس؟

پزشکیان که فقط شعار

فیلتر و برداشت از دوتا شبکه بیست تومن اومد رو دلار

خدا به داد وقتی برسه که سهمیه رو برداره🤣

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دست ماست ؟

باید هرجایی میتونیم بگیم بلکه ب گوش کسی برسه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
پزشکیان که فقط شعارفیلتر و برداشت از دوتا شبکه بیست تومن اومد رو دلارخدا به داد وقتی برسه که سهمیه ر ...

توف تو گور پدرش با این بچه تربیت کردنش ریدن با زندگیمون یه روز خوش ندیدم من الان باید کپه ی مرگمو میذاشتم 

باید تو همون سایتی که کارزار میذارن بگیم نه اینجا

فایده نداره کی. به کارزا اهمیت میده