2777
2789
عنوان

از بیرون صدای باد و زنگوله ی گله میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 139 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی وسط شهر باشی خیلی صدا زنگوله ترسناکههههه

وای راست میگیا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
زنگوله گله چیش ترسناکه؟ هرچند ک خودمم از ترس خوابم نمیبره فیلم ترسناک دیدم 😂

اخه وسط شهر ساعت ۴ صبح همه خونه ها خاموش و باد شدید ترسناکهههه

اون فیلم تو احضارم از زنگوله واسه پیدا کردن روح استفاده میکردن

پارس_آذری.. یاشا ایران.. درگیر مقداری فاشیسم.. 

اخه وسط شهر ساعت ۴ صبح همه خونه ها خاموش و باد شدید ترسناکههههاون فیلم تو احضارم از زنگوله واسه پیدا ...

وای اسم اون فیلم و نیار که نابودشم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
چه وضعیتیه برای ما درست کردن اخه😭

حالا خدارو شکر تابستونه ساعت ۵ روشنه اگ زمستون بود تا ۶۳۰ تاریک بود 😩

بیشتر ببینید
اخه وسط شهر ساعت ۴ صبح همه خونه ها خاموش و باد شدید ترسناکههههاون فیلم تو احضارم از زنگوله واسه پیدا ...

واااای چرا اینقد به خودت تلقین میکنی اخهههه به این فکر کن که توهم زدی و چیزی نیس