2777
2789
عنوان

یکی از فانتزی هام 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 66 پست
چطور بود خوشگذشت ؟ با دوست پسر ایندم امتحان کنم ؟ 😂😂

من حالم خیلی بد بود

بهش گفتم ذرت مکزیکی میخوام

گفت میام می برمت میخرم برات

منم گفتم باشه فک کردم شوخی میکنه

با وجود بابام و داداش هام گفتم یچیزی میگه حالا

دیدم نه امد 

یعنی کلا ۱۰ دقیقه بود 

ولی چنان استرسی کشیدم

که تکرر ادرار و معده درد عصبی تا چند روز دیونه ام کرده بود

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن میشه اگ خوابگاهی بشی و شب بپیچونی🤣من با دوستام میپیچوندیم تا خود صب میرفتیم دور دور از شهرای د ...

وااای خدا نکشتت از شهرای دیگع سر درمیاوردیم🤣🤣🤣منم موقع راهنمایی با دوستام میرفتیم این کوچه اون کوچه گشت میزدیم بعد شانسکی محله های دیگه رو کشف کردیم یه بارم گم شدیم زنگ زدیم اومدن دنبالمون دیگه نزاشتن ازاون ب بعد تا جلو درم برم تلیم میگرفتن برا رفت و برگشت مدرسم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کلا من نامزدم عاشق خطر بود

تایمی که دوست بودیم

میرفتیم بیرون

التماس میکردم منو یخ کوچه پایین تر پیاده کنه 

ولی می آورد دم خونمون

😭😭😭😭

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

کلا من نامزدم عاشق خطر بودتایمی که دوست بودیممیرفتیم بیرونالتماس میکردم منو یخ کوچه پایین تر پیاده ک ...

😂😂😂 باز من انقدررررر عاشق خطرم و دل شیر دارم که نگو مثل همین فانتزیم‌😂😂

😂😂😂 باز من انقدررررر عاشق خطرم و دل شیر دارم که نگو مثل همین فانتزیم‌😂😂

من میترسم

ممکن میشه اگ خوابگاهی بشی و شب بپیچونی🤣من با دوستام میپیچوندیم تا خود صب میرفتیم دور دور از شهرای د ...

اگه بپیچانید مگه ب خانواده اطلاع  نمیدن؟

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
بیشتر ببینید
وااای خدا نکشتت از شهرای دیگع سر درمیاوردیم🤣🤣🤣منم موقع راهنمایی با دوستام میرفتیم این کوچه اون کو ...

بخداااا😂 مثلا ۱۱شب مینداختیم تو جاده چِتم میکردیم بعد ب خودمون میومدیم میدیدیم عع ساعت ۳ شده تو یکی از شهرای استان کناری ایم😂😂🚶🏻‍♀️

جرررررر شما دیگ خیلی خوب بودین🤣🤣🤣

بخداااا😂 مثلا ۱۱شب مینداختیم تو جاده چِتم میکردیم بعد ب خودمون میومدیم میدیدیم عع ساعت ۳ شده تو یکی ...

واااای یا خدا🤣🤣🤣خوش بحالتون ما پیاده میرفتیم خیلی مصلن دوازده مرفتیم سه خونه برمیگشتیم مصلن یه بار همینطور مستقیم رفتیم گفتیم ببینیم تهش کجاس بعد ما فک میکردیم همش جز محله ی خودمون میگفتیم چقد بزرگه نمیدونستیم بعد از این خونه ها میپرسیدیم اینجا مگه ن فلان جایه (اسم محله ی خودمونو میگفتیم)میگفتن نه بابا اونکجاسسست اینجا مصلن اسم ی محل دیگرو میگفتن ماهم با تعجب نگا هم میکردیم میگفتیم عجب یاد بگیریم یع بار دیگه اومدیم یدونیم اینجا کجاست و چجوری میشه بیایم اینجا🤣🤣🤣🤣

چقدر پایه این لعنتیا😂

این ساعتا منو یکی از خواب بیدار کنه یا باهام حرف بزنه باید از همون ساعت به بعد تو بغل عزراییل لالا کنه

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

بیشتر ببینید