2777
2789
عنوان

یکی از فانتزی هام 😂

960 بازدید | 66 پست

یکی از فانتزی هام اینکه که دوست پسرم ساعت ۲ صبح بیاد دنبالم ببره منو تو سطح شهر بگردونه 😂 که البته توی ایران همچین چیزی غیر ممکنه 😂

من آنلاینش رو تجربه کردم چقدرم خوب بود😂😂😂😂

رفتیم با هم بنزین زدیم رفتیم تمام کوچه پس کوچه های شهرو گشتیم با آفرود 

اونم چون من ۶ ماه بود ک نرفته بودم شهرمون گفت بذار تایم کارم تموم بشه تصویری زنگ میزنم😂سم خالصصص

تو میتونی . چون تو میخای که موفق شی . تو بهترینی ، چون که تو خودت تلاش میکنی و فقط خودت هستی و تنهایی . شاید مسخره ات کنن ، بهت توهین کنن ، تو رو در نظر نگیرن و پشتت نباشن ، ولی این تویی که آخرش موفق میشی . پس قوی باش ، به خدا تکیه کن وبلند شو تا موفق ترین آدمی بشی که تا حالا تو عمرشون دیدن💆🏻‍♀️🍃تصمیم گرفتم که زندگی جدید با روحیات جدید شروع کنم پس کاربری های قبلم رو با این کاربری جدید و آدم جدید نسخه نمیپیچم❤️با آشنا و فامیل ازدواج نکنید و توی رابطه نرید تجربه بدی داشتم از این بابت و بد ضربه ای خوردم تورو خدا همچین حرکتی به هیچ وجه نزنید🙂

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن میشه اگ خوابگاهی بشی و شب بپیچونی🤣من با دوستام میپیچوندیم تا خود صب میرفتیم دور دور از شهرای د ...

یعنی صبح بر میگشتی خوابگاه و شب موقع خاموشی نبودی؟ 

این چیز غیر ممکنه حداقل تو خوابگاه دانشگاه ما

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من تجربه اش گردم

یک هفته از استرس تکرر ادرار داشتم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ممکن میشه اگ خوابگاهی بشی و شب بپیچونی🤣من با دوستام میپیچوندیم تا خود صب میرفتیم دور دور از شهرای د ...

چه باحالللل چه دوستای پایه ای حالا اگه دوستای من بودن میترسیدن نمیومدن 😂خونه مامان بابامم متاسفانه 😂

من تجربه اش گردمیک هفته از استرس تکرر ادرار داشتم

😂😂😂😂 مامان بابام خوابشون تقریبا سنگینه و تا خود صبح بیدار نمیشن حالا اگه یه روز میخواستم همچین کاری کنم ۳۰ ثانیه بعد رفتن من بیدار میشدن و ... 😂

یعنی صبح بر میگشتی خوابگاه و شب موقع خاموشی نبودی؟ این چیز غیر ممکنه حداقل تو خوابگاه دانشگاه ما

روش داره عزیزم

منم دانشگا دولتی بودم خوابگاهم خود دانشگاه

ما ساعت ۱۰ حضوری باید میزدیم

ما ۱۰ حصوری میزدیم بهد ب بهانه اینک یکیمون مریضه میخایم بریم بیمارستان میزدیم بیرون

بعد صب موقع برگشت میرفتیم یه بیمارستان دولتی یه گواهی میگرفتیم نشون حراست میدادیم ک بگیم اره ما بیمارستان بودیم

یا مثلا از خابگاه ک یک شب میرفتیم خروجی میزدیم بعد دیگ تا ورودی نمیزدیم نیازی ب حضوری زدن نبود

من مثلا اخر هفته ک از خونه برمیگشتم خوابگاه خب، نمیرفتم خوابگاه😂

خانوادم فک میکردن خوابگام سرپرستام فک میکردن خونه ام

حضکزیم ک نبا میزدم ک پیامک بره پ هیچی🤣

😂😂😂😂 مامان بابام خوابشون تقریبا سنگینه و تا خود صبح بیدار نمیشن حالا اگه یه روز میخواستم همچین ک ...

وای دقیقا شانس عن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘