2777
2789

ما هم بخاطر کم آبی خیلی کولر روشن نمی‌کنیم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخی یاد بابای خودم افتادم ما 4 تا بچه بودیم هربار یکیمون روشن میکرد فداش شم بابام بلند میشد خاموش میکرد دیگه دید نمیصرفه هرشب باید 4 بار بلند شه از خواب الان دیگه بی خیال شده 

و ما برنده این بازی شدیم 😂😂

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
عادتشونه بخدا همش همینن خواستم برم روشن کنم گفتم الان مامانم مثل همیشه میگه وااای یخ زدم از سرما

برو یه دوش اب سرد بگیر اوکی میشی

بزرگترین رابطم با موس و کیبورد بود، هیچوقت دلمو نشکستن

آخه تو این گرما نمیشه که من الان تا صبح دیگه خوابم نمیبره

میفهمم ولی واقعا دلم آتیش میگیره تو این بی آبی بخوام مدت زیادی کولر روشن کنم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید
من پتو رومه شوهرم در تراس باز کرده میگه لااقل پنکه روشن کنم نمیذارم 😁

بیچاره شوهرت 🤒🤕 منم تا میرم روشن کنم مامانم میگه سرررده بخدا خودشم گرمشه فقط با کولر روشن کردن مخالفه