2777
2789

واقعا زندکی برام بی معنیه انگار هیچ چیز سر جاش نیست همه چیز شده پول حسادت رقابت  همه دلخوشیا رفته 

هر چیزی ک ب دست میارم بعدش میگم خب ک چی و هیج لذتی نمیده بهم 

در خالی ک قبلا از کوچکترین چیز ها لذت میبردم و زندگی‌میکردم  

خواستم ببینم فقط من اینطورم کسی هست مث من فک کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید معنای جدیدی توزندگی پیدا کنین..یاس فلسفیه این که شمارو دربر گرفته..اگه ادامه پیداکنه برگشتن سخت میشه..راهی هدفی نقشه ای علاقه ای رو دنبال کنین..نبود بسازین..ما آدما بخاطر هوشی که داریم اینقدر زرق وبرق به زندگی انداختیم که از واقعیت پوچی زندگی دور شیم..مراسمها جشن ها هدف ها زیستن با کسایی که دوست داریم.. امید ها مارو زنده نگه داشته ن

مرد
باید معنای جدیدی توزندگی پیدا کنین..یاس فلسفیه این که شمارو دربر گرفته..اگه ادامه پیداکنه برگشتن سخت ...

من خیلی عمیق ب هز چیزی فک میکنم ب عمق زندکی هم ک نگاه میکنم میبینم پوچیه این همه بدویی اخرش ک چی 

من خیلی عمیق ب هز چیزی فک میکنم ب عمق زندکی هم ک نگاه میکنم میبینم پوچیه این همه بدویی اخرش ک چی

هرکس اینجور نگاه کنه به پوچی میرسه..نگاه زندگی اینه که سخت نگیرین به خودتون ودیگران..تهش چیزی نیست اما باید ازچیزی که هست لذت برد..انتخاب بهتریه تا غم خوردن

مرد
هرکس اینجور نگاه کنه به پوچی میرسه..نگاه زندگی اینه که سخت نگیرین به خودتون ودیگران..تهش چیزی نیست ا ...

بنظرم اونهایی ک

ببشتر میفهمن  غضه بیشتری دارن  و درد رنج بیشتری میکشن   تو این دنیا  من حتی الان بهترین ها رو هم داشته باشم باز همینقدر بی انگیزه ام 

بنظرم اونهایی ک ببشتر میفهمن غضه بیشتری دارن و درد رنج بیشتری میکشن تو این دنیا من حتی الان به ...

رهایی در نفهمیدنه درسته..دراین زندگی چیزهایی هست که ندانستگی ست ونباید هرگز بدانی..فهم بیشتر رنج بیشتر میاره..واقع گرا بودن بهتر از ایده آل گرا بودنه اینکه هیچ چیز چرا سر جایش نیست...خب نیست این دنیا اگه عدالت داشت به دنبال عدالت در دنیای دیگه نمی گشتیم..

مرد