2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت همه درگیر مادرشوهر خواهر شوهرم آخه🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم مادرشوهرش هر چی می گفت نشنیده می گرفت و دعوا درست نمی‌کرد تا بالاخره اخلاق مادرشوهرش درست ...

منم دایورت میکنم ب چپم ولی دراما هس مثلا میاد خونم شام میخوره من مثل نوکر هزار مدل پذیرایی خودش و شوهرش بچه هاش میکنم ولی میرن پشتم حرف در میارن و ....خداروشکر دوریم 

هعی
شما با خانواده شوهرت مشکل نداری؟

شوهر ندارم اما زنداداشم دارم . اتفاقا چند وقت پیش ی رفتاری کرد خیلی دلمو شکوندی نمک خورد نمکدون شکست ی مدت باهاش سر سنگین شدم بدون هیچ بی احترامی بعد دیگه کم کم فراموش کردم کارشون و باز مثه قبل شدیم ی تاپیکم راجبش نزدم چون رفتارشو به هیچ جام حساب نکردم😂

نه آخه به نظرم ی جایی باید یاد بگیریم تو این زمونه اخلاق بد بقیه رو دایورت کنیم آنقدر بابت دیگران خو ...

درست میگی ولی این روش بیشتر برای کسایی جواب میده که ارتباطشان باهم کمه 

ولی مثلا مادرشوهره رو هر روز میبینن یا توی یه ساختمون دارن زندگی می کنن دیگه هی در معرض تنش قرار دارن

حالا من خودم خداروشکر این مشکلات رو ندارم ولی تا یه جایی حق میدم بهشون 

البته نه فقط به عروس ... گاهی مادر شوهر یا خواهر شوهر 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بیشتر ببینید

نینی سایت❌

فامیلای شوهر سایت✅

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خب عزیزم من خودم خواهر شوهر که هستم زنداداشم که دارم از این داستان ها نداریم

فقط باید ازدواج کنی

با زن داداش شدن متوجه نمیشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شوهر ندارم اما زنداداشم دارم . اتفاقا چند وقت پیش ی رفتاری کرد خیلی دلمو شکوندی نمک خورد نمکدون شکست ...

خب همین دیگه شاید شماهم اگ تو شرایط اونایی بودی ک تاپیک در مورد خانواده شوهر میزدن بهشون حق می‌دادی 

یا شاید اگ جاشون بودی خودتم تاپیک میزدی 

البته من خودم تاحالا تاپیک در مورد خانواده شوهرم نزدم

اما بنظرم اونایی ک این کارو میکنن اشتباه هم نیس

بالاخره ادم تو زندگی ب مسئله ای بر میخوره ک نمیتونه ب آشناهاش بگه ترجیح میده اینجا بگه

یا اصلا برای مشورت و همفکری اینجا تاپیک میزنه