2777
2789
عنوان

خانما یکی به شوهرم پیام دادا

627 بازدید | 32 پست

نوشته سلام خویی چقد تو بی وفایی پسر...

میدونم آقا س ولی دلم شور میزنه میترسم..

چون شوهرم گفته بهش خودت معرفی کن نوشته یکی که حیلی دوست داره بنظرتون بزنم بلاکش کنم؟

عزیزم بیخیال این چیز ها بلاک کنید و کش ندید

سلام عزیزانم این تاپیک بی دلیل نیست من که نمیدونم ولی شاید یه حاجت خیلی مهمی داری🙃و اومدم بگم بیا تاپیک اخرم و مطمئنم دست خالی بر نمیگردی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما حق اینو دارید که توی همسرتون کسی رو بلاک کنید ؟ 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

نه 

چه کاریه خب منم سر به سر دوستم که شمارم رو نداشت اینجوری گذاشتم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خانم رفیقشه،

شما اگه بدونید سطح مکالمه ها اقایون تو رفاقت های عمیق چچوریه،😅

چه اعمالی صورت میگیره که اگه غیر از خودشون بفهمن،بی ابرو میشن😅

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

پسرا تو رفاقت به هم ابراز علاقه می‌کنن ها

دخترا هم ابراز میکنن والا سنگ که نیستیم فک کن دوست قدیمیت روپیدا کنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀