2777
2789

ادم خرج کنیه  ولی   قیمت ها رو هی میگه که چقدر هزینه ات کردم   خیلی  عاشقانه رفتار میکنه  

ولی  یهو  اعصابش بهم میریزه   زود رنجه   

مزاج  بشدت گرمی داره  عاشق  رابطه و.... 

خیلی هم  غیرتیه    و....  بنظرتون برای ازدواج منا سبه؟

خانواده دوسته    

باغیرته   کاریه  

میگه میخنده 

باشگاه میره 

اهل مواد هم نیست 

ولی  اهل  نماز روزه هم نیست 

عاشق تفریح  گشت  گذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل نماز و روزه نیست شما هستی؟اگر آره و اگر برات مهمه شریکت هم باشه نه مناسب نیست چون نمی‌تونی و قرا ...

بله  من  هستم  ولی  نماز روزش برام  مهم نبود  تو یه قبر نمیخابیم که  خودشم  گفت  بخاطر تو تغییر میکنم 

مرداد ماهی ۳۸ سالشم هست

شما چند سالته... خب ادما کم و کاستی ها و عیوبی دارن همه کامل نیستن. اما این ویژگی که خرج کنه بعد هزینه هارو بگه اصلا خوب نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شما چند سالته... خب ادما کم و کاستی ها و عیوبی دارن همه کامل نیستن. اما این ویژگی که خرج کنه بعد هزی ...

نمیدونم    والا   بهش گفتم چرا میگی  میگه  خب  تو  شریک  زندگیمی  رفیقمی  دوست دارم  همه چیو بدونی 

نمیدونم والا بهش گفتم چرا میگی میگه خب تو شریک زندگیمی رفیقمی دوست دارم همه چیو بدونی

این بعداتوزندگی مشکل میشه هی میاد میگه اگه دوستت داره نبایدبیادبگه چه لزومی داره مگه میخوای پولشوبهش برگردونی که اینجوری میگه