2777
2789
عنوان

نگران اینده بچه هامم

99 بازدید | 5 پست

دخترم ۶ سالشه پسرم ۴ سال و نیمشه

خدا رو هزار بار شکر می کنم که دارمشون

البته یه وقتایی از عصبانیت چنان فشاری بهم میاد که احساس می کنم الان فشارم میره رو بیست 

ولی کافیه وقتی در حال بازی هستن صدای خنده هاشون بپیچه تو خونه اونوقت دلم غنج میره

خیلی نگران آینده شونم خدایا همه بچه هامونو عاقبت بخیر کن 

خیلی چالش های مادر بودن سخته

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

حواست باشه مدرسه خوب بفرستی بچه های مودب دوست بشن از همون کوچیکی گوشی دستشون ندی

اتفاقا بیشترین ترسم از همین محیط های مدرسه اس و خانواده هایی که همه چی جلوی بچه می گن و نگاه می کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا بیشترین ترسم از همین محیط های مدرسه اس و خانواده هایی که همه چی جلوی بچه می گن و نگاه می کنن

اره بعد یه خانومی بچش فرستاده بود مدرسه یکی اومده بود میگفت بهش میدونی س....س چیه مامان باباها شبا پاهاشون بالا میبرن س....س میکنن

اره بعد یه خانومی بچش فرستاده بود مدرسه یکی اومده بود میگفت بهش میدونی س....س چیه مامان باباها شبا پ ...

خاک برسرشون

همسایه ما هم همینه لعنتی جلو بچه کانالایی که اصلا مناسب بچه نیستن نگاه می کنن همین بچه ها میان تو مدارس ذهن بچه های ما رو خراب می کنن