2777
2789

مثلا تو فعالیت نوشته راجع به رادار دوپلری تحقیق کنین باید جوابش رو بدونیم یا فقط متن فعالیت؟

خواهش اگه بلدین بگین

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باباااااااا مگه احمقی بشین سوالای اخر فصلو بخون

نه فعالیتا که توَون گفته تحقیق کنین

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

تحقیقا نیست

تحقیق نه جواب فعالیتا که توش راجع به چیزی تحقیق خواسته

تحقیق نه جواب فعالیتا که توش راجع به چیزی تحقیق خواسته

اگر ی تعریفی توضیحی چیزی باشه اره

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ