2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون درموردشانس چیه

95 بازدید | 18 پست

من قبلا اعتقاد نداشتم میگفتم هیچ چیز بطی ب شانس نداره چند روز پیش ی خانم سید برام درکتاب باز کرد گفت مشکل ازشانسته آخه هرکاری میکنم وهرموقعیتی بدست میارم دقیقه نودنابود میشه

وقتی اون زن اینو بهم گفت دوباره یاد ی دعانویسی افتادم ک ۸سال پیش بهم گفت شانست گیره ولی من جدی نمی‌گرفتمش🤦

بهم گفت باید مهره مار یامهره خر همراهت داشته باشی چون ایناشانس میارن 

نظر شما چیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم هیچیییی نداشته باشه فقط شانس داشته باشهمن هرچیزی بخوام باید خون به جیگرم بشه اخرشم نمیشه

بخدا آدمهایی ک ازنظر قلبی و اعتقادی ازمن کمترن وجنسشون خرابه راحت همه چی بدست میارن🤦

بخدا آدمهایی ک ازنظر قلبی و اعتقادی ازمن کمترن وجنسشون خرابه راحت همه چی بدست میارن🤦

به عینه دیدم

حسود و  بدذات و و کسایی ک عین آب خوردن تهمت میزنن و ابرو میبرن بهتربن زندگی رو دارن

من بعضی وقتا میگم بدشانسم بعدش یاد کمک و معجزه خدا میفتم تو زندگیم ، بعضی وقتا میگم خوش شانسم باز یاد سختی هایی که کشیدم و دست من نبوده میفتم 🤣🤣🤣 کلا بلاتکلیفم هم خر شانسی اوردم هم گ *وه شانسی !!!!  به احتمال زیاد این مهره مار حقیقت داشته باشه اگه اصلش گیرت بیاد ، یه امتحانی بکن 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

ینی چی مهر مار خر؟؟ اسمش روش هست مهره ی مار 

ینی مار مهره داره😂

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
بیشتر ببینید