2777
2789

تو مدرسه تنها باشه همیشه. همه جا. دانشگاه همه با هم دوستن یا حرف میزنن. من خیلی همیشه تنهام. خیلی فرق دارم با بقیه. چرا؟ 

میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم ب خاکی ی بار دیگم ...میخام اونا ک ذهناشون نجسه ببازن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

تا الان دوست صمیمی نداشتم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید
خب مثل منی

ینی تو دانشگاه کسی کنارت اصلا نمیشینه و حرف هم نمیزنه؟ و تو مدرسه همیشه صندلی تک بودی همه مشکل داشتن باهات. و همه جا تنها بودی؟

میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم ب خاکی ی بار دیگم ...میخام اونا ک ذهناشون نجسه ببازن... 

درونگرایین؟

نمیدونم. نه زباد، آخه خیلی دوست دارم با بقیه باشم تنها نباشم. اما کسی منو نمیخاد

دوست های امروزی چه خیری به آدم می‌رسونن بیشتریا دوستی شون جزحسادت کردن به همدیگه هیچی نداره

آخه همیشه بقیه شاد بودن کنارهم و من ک هیچ دوستی نداشتم تنها پشت سرمم حرف.. همشم تنها پر از غم غصه

آره

چرا خب ما انقد تنهاییم انقد بی کس. چرا کسی دوست نمیشه با ما . چقد همه جا سخت میگذره بین ادما