2777
2789
عنوان

بخدا ما در سطحی نیستیم ک چسی بیایم

240 بازدید | 29 پست

نمیفهمم چرا مامانم راضی نیس شهر دور ازدواج کنم

ن اینک مخالف باشه ولی میگه نرو فلان

واقعن نمیدونم چیکا کنم،خانواده ی محترمین برعکس ما

شرایط اقتصادیشم یچی متوسطه زیر بیس،شما جا من بودین چ تصمیمی میگرفتین

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شهر خودم رو قبول دارم .

بقیه شهرها رو نه .

غربته ‌

فردا بچه دار شی  کی میخواد بهت برسه راه دور ؟ 

بچه مدرسه بره خونه نشین باید بشی . چون نمیتونی بیایی و بری . دور میشه .

کلا سختی هاش وحشتاناکه . حتی یه شهر فاصله باشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه خودت آدم برونگرایی هستی شهر غریب سختت میشه و شایدم مادرت ازاون پسر وخونوادش مطمین نیست و میترسه اذیتت بکنن یا ممکنه خودش  بهت وابسته باشه حتی اگه نشون نده 

فقط شهر خودم رو قبول دارم .بقیه شهرها رو نه .غربته ‌فردا بچه دار شی کی میخواد بهت برسه راه دور ؟ بچ ...

دوس ندارم با پدرو داداشم رفت و امد کنن میدونم زندگیمو از هم میپاشونن فک میکنم شهر دور بهترین گزینس 

اگه خودت آدم برونگرایی هستی شهر غریب سختت میشه و شایدم مادرت ازاون پسر وخونوادش مطمین نیست و میترسه ...

ادم درونگراییم من حتی حال مسافرت ندارم مامانم ک باهاش صحبت میکرد میگف خ خوش برخوردو..اس ولی خودش تجربه ی بد داشته بیشتر دلش تنگ میشه حتی تو اتاقمم میرم میگه چرا پیشم نمیایو..

منم قبل میخواستم دور ازدواج کنم.  

وفک میکردم تواناییش دارم  چون وابسته نیستم و..

الان ک ازدواج کردم تو شهر خودمون و هر دو روز خونه بابامم و با این وجود دلتنگ میشم و بی قرار

خداروشکر میکنم دور نشد ازدواج کنم