2777
2789
عنوان

چرا الان خیلی از خانواده دنبال فرزند پسر هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 40 پست
بعضیا جهالت رو با خودشون تا نا کجا آباد یدک میکشن

سلام عزیزم پسرتون چطوره صحبت میکنه ؟

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرفدار دختر بنظرم بیشتره...

الان اکثر خانواده ها دختر و پسر فرق نداره اگر استثنایی هم باشه دیگه خب عادیه همیشه استثنا هست!

اما فرق نداره...

دختر باشه

یا پسر... مهم اینه که سالم و عاقل باشه!

عقل و درک و شعور و محبت دختر پسر نمی‌شناسه ک بسا الان چه دخترایی ک از برادراشون بیشتر به پدر مادر خدمت میکنن

و همینطور چه پسرهایی که وجودشان جای صد تا دخترو تو خونه پُر می‌کنه!

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..

بیشتر ببینید

دیشب همسایمون داشت میگفت دخترم اولین بچش دخترهالان دوس داره پسر باشه بعد آخرش گفت چیزی که من دیدم الان میره دوتا دختر دوقلو میاره همزمان مامانم و یکی از همسایه ها گفتن نه خدانکنه😅 بعد من اینجوری شدم😐 بعد باز همون مامانم و همسایه گفتن فرقی نداره سالم باشه الکی ولی فقط پسر دوس دارن من نمیدونم چی تو ذهنشونه ولی بهرحال میگن پسر نهایت کاری پیدا میکنه کسی بش زور نمیگه شوهر و اینا

سلام عزیزم پسرتون چطوره صحبت میکنه ؟

سلام جانم،الحمدلله،زبونش به کلمه باز شده،الان باید کاری کنیم هدفمند بشه،راه درازی باهاش در پیش داریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان ک تعداد موالید پسر بیشتره ... اکثرا پسرباردار هستن

آره..چرا؟

من یادمه ی زمان کلا دختر زیاد شده بود

اما دهه ۱۴۰۰ پسرا امارشون بیشتره

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..

بیشتر ببینید

من خودم دختر دوست بودم از اول 

شوهرم هم پسرا رو میبینه خوشش نمیاد از کاراشون میگه اصلا دوس ندارم پسر داشته باشم😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

فامیلمون تازه شوهرش فوت شده...همینکه تشیعش کردن پسراش گفتن هری از خونه برو بیرون...دخترش گفته دنیا ب آخر نرسیده من ومامانم خونه میگیریم..غیرت...مردانگی ..اجاااااااااق بودن ب دختر و پسری نی