2777
2789

زمان قدیم فرزند پسر میخواست تا تو کشوارزی کمک کنه

زمین های کشاورزی هم ارث برسه به پسر 

الان چرا خانواده ها میگم بچه پسر میخوام (منظور خانواده کارگر هستش قرار نیست زمین کشاورزی ارث بزاره واسه پسر )

بعضی ها دختر میخوان 

اکثر میگن از اینکه دختر مونس یا پرستار یا مهربانشون باشه لذت میبرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان که من هرکس رو دیدم بارداره دختر داشته 

ولی راست میگین هرکی زیر نظر دکتر بود برای کاشت جنسیت پسر انتخاب کرده بود 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

هردو افراط و تفریط هست کی گفته فقط دختر انیس و مونس هست بندازید دور این افکار رو هم پسر هم دختر خوبی های خودش رو داره 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 

من تو نی نی سایت دیدم دختر میخوان که فقط پرستار پیریشون بشه

این چه خواستنیه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نمیدانم بنظر من فرقی نداره چون تو خانواده ما دخترا بیشتر تمایل به سرکار رفتن دارن و احساساتی نیستن ولی پسرا احساساتی ان و خیلی اهل درس و اینکه نگران آینده باشن نیستن 😅

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بیشتر ببینید
هردو افراط و تفریط هست کی گفته فقط دختر انیس و مونس هست بندازید دور این افکار رو هم پسر هم دختر خوبی ...

بعضیا جهالت رو با خودشون تا نا کجا آباد یدک میکشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من بچه دار شدم برا اینکه خوشبخت و خوشحال زندگی کنه 

نه برا عصا و پرستار داشتن تو پیری

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس