2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شش سال پیش دادم عزیزم الان قیمتشونمیدونم ولی فک نکنم زیادگرون بشه میدونی عکس رنگی چطوریه؟

عکس رنگی نزدیک۲ت

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
بیشتر ببینید
خودتون میگید، <<دلش میخواد>>حرفی نمیمونه

هرچیم بگبد حرفتون خیلی بده ... چون اولا خدا به همه این حق رو داده تا بچه دار بشن... دوم اینکه وقتی توی خلقت ادمیزاد اندام و اجزای تولید مثل رو گذاشته پس بی دلیل نیست... حالا شما میخوای بچه نداشته باش اما اینکه با گفتن این جمله  که تو ایران بیاد و بدبخت بشه خیلی حرف مغرضانه ایه... همه جای دنیا اسمون همین رنگه همه جا هم سختی و بدبختی وجود داره... ربطی به ایران و غیر ایران نداره الان شما تضمین می کنی اگر ایشون مهاجرت کنه بره مثلا المان بچه دار بشه شما خوشبختی اون بچه رو ضمانت می کنی؟؟؟ اینکه حتما درس بخونه جوون مرگ نشه بیمار نشه شغل خوب پیدا کنه ازدواج کنه خوشبخت بشه رو تضمین می کنین؟؟؟؟ چرا وقتی یه چیزی رو نمی دونست همینجوری یه چیزی میگین...

من۷سال منتظرم

۲بار عکس گرفتم

ذخیره م پایین

دیگه رووم نمیشه شوهرمم دلش بچه میخاد

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه
بیشتر ببینید
برو تحت نظر ماما ها تاجیک

جواب میده

بیشتر ببینید
جواب میده

بله یکی هم من دارو گیاهی گرفتم هورمونام منظم شده استوری ک میزاره خیلی ها مثل شما باردارشدن خواستی شمارش میدمت یه مشاوره بگیرازش

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

چون خدا حرف ماهارو نمیشنونه منم منتظر معجزه ام🖤💔

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

تنبلی تخمدان دو تا بارداری پوچ داشتم دگه هرچه دارو استفاد می کنم جواب نمی گیرم

اصلاح سبک کن احتمالا فولیکولات کیفیت نداره شوهرت آزمایش بده شاید اونم مشکل داره 

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹