2777
2789
گل من دیگه وقتی برن زودترین حالت 18سالکی هست بعدام کالج کلا یکساله از ایتالیا هم بعد می‌ره جای دیگه ...

کالج یک ساله هست دوست عزیز بستگی به رشته داره تو دوره لیسانس کالج هست برای معادل سازی مدرک و اینکه ایتالیا از نظر تورم بالا هست اگر بچه بورس نشه سالی هشت میلیارد پول میخواد خیلی از بچه هایی داشتیم که قبل هیجده رفتن برادر خود من شونزده رفته بستگی به یک رشته داره دندون حتی ترکیه بالای دو میلیارد هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا چکارس این وسط ؟؟؟ باید بری دکتر تا ببینی مشکلتون چیه .

خدا یکی پریود نمیشه بهش میده یکی خبرنداره 9ماهه بارداره یکی نمیخواد با جلوگیری دوقلو باردارمیشه با خیلیچیزا دیگ 🤕

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

ممنون،همینجا بهم خبرشو بده

عزیزم صدهزار صلوات در مدت سی روز رجب.

بقیه ام میتونن به نیت شما کمک کنن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
[QUOTE=383181212]مشکلی ندارم خدا نمیخواد واقعا ناراحت شدم ک آی وی اف ج نداده خدا گل دخترتو حفظ کنه و ...

۵۳۰ بار صلوات خاصه حضرت فاطمه

۱۳۳بار از ذکرهای:

یا حضرت ابوالفضل ادرکنی یا حضرت زهرا ادرکنی

نماز روز پنجشنبه آیت الله بهجت

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

عکس رنگی گرفتی عزیزم منم تنبلی داشتم پریودای نامنظم گاهی چندماه نمیشدم کلی دارووقرص خوردم آخرش رفتم عکس رنگی دوماه بعدش بدون قرص باردارشدم کاش همون اول میرفتم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
به نظرم برواین همه راهورفتی اینم امتحان کن من الان دوتابچه دارم ناامیدنشومنم آمپول میزدم بعضی وقتاتا ...

چقد بود هزینه اش خیلی گرون شده همه چی چکاپ دادم شد 2600

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

چقد بود هزینه اش خیلی گرون شده همه چی چکاپ دادم شد 2600

من شش سال پیش دادم عزیزم الان قیمتشونمیدونم ولی فک نکنم زیادگرون بشه میدونی عکس رنگی چطوریه؟

به نظرم برواین همه راهورفتی اینم امتحان کن من الان دوتابچه دارم ناامیدنشومنم آمپول میزدم بعضی وقتاتا ...

خداحفظشون کنه

دعاکن دختر منم رنگ برادر خواهر ببینه خیلی آرزو میکنه اینو

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
خداحفظشون کنهدعاکن دختر منم رنگ برادر خواهر ببینه خیلی آرزو میکنه اینو

انشاالله به زودی دامنت سبزبشه خوشگلم دخترتم آبجی بشه مشکلت چیه؟