2777
2789

خیلی دوس دارم بدونم مردها بعد سالها بعد از طلاق دلتنگ زن اول شون میشن

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

با اجازه استارتر

میاین تاپیکم نیاز دارم🥲

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس عشقمم🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍               #متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شدید همسرسابقم فامیله هم ب من هم ب فامیل گفت دلتنگه ۸ساله جداس وازدواج کردیم هر دو

ولی شوهر من هیچوقت حتی دوس نداره صدامو بشنوه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

دلتنگ که نه

ولی گاهی اوقات خاطرات میاد تو ذهنشون و ممکنه غمگین بشن

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید
بله اونم زیادچون معمولااونایی که میرن بعدش عزیزمیشن

پس چرا شوهر من بعد ۱۲ سال جدایی هیچ وقت دلتنگ من نشد و اصلا دوس نداره صدامو بشنوه

بستگی داره بنظرم اگه خودشون مقصر باشن آره

موافقم

نهفقط در صورتی دلتنگ میشن که از زن جدیدشون راضی نباشنیا شرایط جدیدشون راضی نباشنیعنی اگه دنیا بروفق ...

ما ۱۲ ساله جدا شدیم شوهر سابقم زن گرفته چندجانبه شنیدم گفته دومی بهتر از اولیه ست