2777
2789

دسته گلای بزرگ و گل اینا کلا که هدیه میگیرم بعد یه روز بندازم بره؟

اگه باید نگه دارم چجوری نگه دارم مدت طولانی بمونه و سالم بمونه؟

❌️مذهبی ها و افراد زن ستیز ریپلای نکنن و تاپیک هامو نخونن،راستی آرمی نیستم،جناب جئون فقط کراشمه🥲😂ولی خوشحال میشم درباره اش با آرمی ها حرف بزنمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر و تهش کن آویزون کن به دیوار 

قشنگ خشک میشه

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
بیشتر ببینید

گل میگن خشک نکنید نگه دارید انرژی منفی داره منم خوشم نمیاد انداختم دور حتی شب عروسی و خواستگاری و ....

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

بنداز بره اگه زیادن لطفا به این چیزا وابسته نشید

من ميندازم میره همون روز،بعد فهمیدم بقیه دخترا نگه میدارن،من اولین دسته گلو شاخه گل اینا نگه نمیدارم برام مهم نیست ولی بقیه میگن خوبه نگه داری نگاش کنی

❌️مذهبی ها و افراد زن ستیز ریپلای نکنن و تاپیک هامو نخونن،راستی آرمی نیستم،جناب جئون فقط کراشمه🥲😂ولی خوشحال میشم درباره اش با آرمی ها حرف بزنمممم

من ميندازم میره همون روز،بعد فهمیدم بقیه دخترا نگه میدارن،من اولین دسته گلو شاخه گل اینا نگه نمیدارم ...

زیاد به این چیزا اهمیت نده بیخیال من فقط گل بله برونم رو دارم اونم مصنوعی هست تو باکسه 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

گل میگن خشک نکنید نگه دارید انرژی منفی داره منم خوشم نمیاد انداختم دور حتی شب عروسی و خواستگاری و .. ...

جدی اولین باره شنیدم

فکر کنم تاحالا تو زندگیم گل نگه نداشتم🥲😂دوستام نگه میدارن

به هر حال یه روزی باید بندازی بره چون خب مثلا نمیشه ۵۰ تا دسته گل رو نگه داری که مگه اینکه ۱۰ تا ۱۰ تا بذاری تو جعبه موز تو انباری

ولی یه کاری که یکی کرده بود خوشم اومد این بود هر گلی که می‌خرید حالا یه شاخه یا حتی به گلبرگ رو با تاریخ و اینا میذاشت تو این آلبوم چسییا بقیش هم وقتی خراب شد مینداخت اینم کار قشنگیه

میگن نگهداری گل خشک شده درخانه خوب نیست بشدت انرژی منفی میاره

چرا😂چقدر عجیب همه اینو گفتنننن

زیاد به این چیزا اهمیت نده بیخیال من فقط گل بله برونم رو دارم اونم مصنوعی هست تو باکسه

راست گل دوس ندارم زیاد،ولی چون کلا دخترا دوست دارن منم میخوام اینجوری موردتوجه باشم

راست گل دوس ندارم زیاد،ولی چون کلا دخترا دوست دارن منم میخوام اینجوری موردتوجه باشم

منحصر به فرد باش 

من دوست دارم ولی خب مثلا ۳ روز نگه میدارم کیفش میبرم بعدم میندازم دور دیگه

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

منحصر به فرد باش من دوست دارم ولی خب مثلا ۳ روز نگه میدارم کیفش میبرم بعدم میندازم دور دیگه

اینم خوبههه