2777
2789
عنوان

تروخدا یکی ک ادبیاتش خوبه بیاد جواب بدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم گزینه 3

این مال دهمه؟ پارسال داشتم درس طوالانی ولی قشنگ بود

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید

گزینه سوم جواب قهرمانی هستش که داره ویژگی یکی از اعضای داستان رو میگه 

مابقی خرق عادت هستش (افتادن اتفاقات جالب و عجیب)

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
چرا

ابيات ۱، ۲، و ۴ به صورت مستقیم به صحنه های رزم و قدر فیزیکی و اقدامات قهرمانانه  اشاره دارند که ویژگی‌های اصلی ادبیات حماسی هستند (مانند دست بردن به گرز گران، آشفتن و اسب زدن، و سوی سهراب کردن سر نیزه). این ابیات به شرح نبرد و ویژگی‌های پهلوانی می‌پردازند. 

ولی در بیت سوم بیشتر به جنبه های روانی عاطفی و درونی شخصیت (احساس ننگ و شرم) و تغییر رنگ چهره او در نتیجه این احساس می‌پردازد.

اینو بگو کدوم جهش ظمیر دارههر آن که جانب اهل وفا نگه دارد خداش از همه حال از بلا نگه داردصبا بر آن س ...

بیت دوم

صبا بر آن سر زلف ار دل مرا بینی ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد

در اینجا، ضمیر "ـش" در "بگویش" (به او بگو) و ضمیر "ـش" در "جا نگه دارد" (جایش را نگه دارد) به "دل مرا" (دل من) برمی‌گردد. یعنی صبا به دل من بگوید که جایش را (روی سر زلف) نگه دارد.

جهش ضمیر زمانی اتفاق می‌افتد که ضمیر در کلام، به جای اینکه به مرجع بلافاصله قبلی خود برگردد، به کلمه‌ای در دورتر یا حتی بخش بعدی جمله اشاره می‌کند که در واقعیت، مرجع اصلی آن است.

در بیت اول چنین جهشی دیده نمی‌شود، زیرا ضمیر "اش" در "خداش" به "خدا" برمی‌گردد و "از بلا نگه دارد" نیز مرجع واضحی دارد و ابهامی در آن نیست.

جهش ضمیر زمانی اتفاق می‌افتد که ضمیر در کلام، به جای اینکه به مرجع بلافاصله قبلی خود برگردد، به کلمه ...

اینم بگو بی زحمت 

کدام جمله پیرو است؟

در معرکه قلوب مجاهدان خدا آرامشی که حاصل ایمان است حکومت دارد

اینم بگو بی زحمت کدام جمله پیرو است؟در معرکه قلوب مجاهدان خدا آرامشی که حاصل ایمان است حکومت دارد

عزیزم واقعیتش من خیلی اطلاعاتی از جمله پیرو نداشتم

تو نت سرچ کردم و نحوه ی بررسی این جملات رو بررسی کردم

(که حاصل ایمان است) جمله پیرو هستش 

انشالله که درست باشه البته طبق بررسی های من درسته