2777
2789

فرض کنین نامزدتون هرکاری براتون میکنه منت میزاره

از محبت و توجه گرفته تا کادو هاش

کادوهاش از ته دل نیست و انتظار داره در مقابلش یچیزی بهش بدی ندی میزنه توسرت

تااا یچیزی بینتون رخ میده تکی به توکی میخوره میره پی رفیقای عرق خور لاتش که خودشم سر دستشون شده

۷روزه بخاطر روز پسر یه پیامم بهتون نداره کلا ن شمارو دیده نه ارتباطی ازتون گرفته

همه حرفاش دروغ و پوچ

چیکار میکنین😭😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمومش میکنم

مگه عمر و جوونیم از سر راه اوردم ک بخاطر ادم کردن یه الاغ حرومش کنم؟

ابن شخصیت ن الان ن هیچ وقت دیگه درست نمیشه 

پس الکی دلخوش نکن خودتو همبن الان تا بجه نداری و جهازت دسته دوم نشده راه اخر برو

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهمش بزن این چه گهیه از کجا پیداش کردی بندازش سطل اشغال عتیقه رو

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

حالا زنگ نزدنش به جهنم

عرق میخوره و با لات لوتا میگرده 

میخای چیکار اینو ؟

دکمه شو بزن بابا

اینهمه پسر سالم ریخته 

مگه اسگلی با لات م شروبخور ازدواج کنی 

استاکر چیه عزیزم ...من فرشته ی نگهبانتم🎀💋

تموم میکردم این رابطه رو 

والا از الان معلومه ادم درستی نیست واسه ازدواج 

سیاست لازم نیست گلم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بیشتر ببینید